Povezane novice

Zvezdnica svetovne politike se umika: Ne zmorem več #video

SiolNET 19.01.2023
Novozelandska premierka Jacinda Ardern je danes napovedala, da bo najkasneje 7. februarja odstopila s položaja. 42-letnica, ki je državo vodila skozi naravne nesreče, pandemijo bolezni covid-19 in najhujši teroristični napad v zgodovini, je… »

Predsednica, ki se je skoraj zjokala pred kamerami

Delo 19.01.2023
Novozelandska premierka Jacinda Ardern je nepričakovano oznanila, da bo do najkasneje 7. februarja odstopila. »Sem človek. Od sebe damo največ, kar lahko, dokler lahko, potem pa je čas, da gremo. In zame je prišel čas.« Tako presenetljivo je na… »

Novozelandska premierka, ljubljenka svetovne in slovenske levice, je napovedala odstop

Nova 24TV 19.01.2023
Ministrica Jacinda (Foto: epa) Novozelandska premierka Jacinda Ardern je danes napovedala, da bo najkasneje 7. februarja odstopila s položaja. 42-letnica, ki je državo vodila skozi naravne nesreče, pandemijo covida-19 in najhujši teroristični napad v… »

Odstop novozelandske premierke / »Sem človek. In zame je prišel čas.«

Mladina 19.01.2023
Jacinda Ardern je dejala, da bo odstopila najkasneje 7. februarja, manj kot tri leta po zmagi na volitvah, ki so ji zagotovile drugi mandat. Novozelandska premierka Jacinda Ardern je danes napovedala, da bo najkasneje 7. februarja odstopila s položaja… »

Jacinda Ardern v solzah napovedala odstop

Zurnal24 19.01.2023
Novozelandska premierka Jacinda Ardern bo najpozneje 7. februarja odstopila s položaja. Svojo odločitev je novozelandska premierka Jacinda Ardern napovedala na četrtkovi novinarski konferenci na letnem srečanju svoje stranke in dodala, da nima dovolj… »

Novozelandska premierka presenetljivo napovedala odstop s položaja

RTV Slovenija 19.01.2023
Novozelandska premierka Jacinda Ardern je na novinarski konferenci sporočila, da bo najpozneje 7. februarja odstopila s položaja in se prav tako ne bo potegovala za ponovno izvolitev na jesenskih volitvah. "Odhajam, ker s tako privilegirano vlogo pride… »

Jacinda Ardern napovedala odstop – nima energije, da bi nadaljevala delo

Delo 19.01.2023
Premierka je Novo Zelandijo uspešno vodila skozi pandemijo covida-19 in več drugih kriz. Novozelandska premierka Jacinda Ardern je danes napovedala, da bo najkasneje 7. februarja odstopila s položaja. 42-letnica, ki je državo vodila skozi naravne… »

Novozelandska premierka je napovedala svoj odstop

24ur 19.01.2023
Novozelandska premierka Jacinda Ardern je napovedala, da bo najkasneje 7. februarja odstopila s položaja. 42-letnica, ki je državo vodila skozi naravne nesreče, pandemijo covida-19 in najhujši teroristični napad v zgodovini, je pojasnila, da nima… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem