Povezane novice

Hrvati po hudi bitki do remija s svetovnimi prvaki

SiolNET 19.01.2023
Dan po zmagi nad Iranom ima slovenska rokometna reprezentanca na svetovnem prvenstvu prost dan. So pa bile danes prvič v drugem delu na igrišču reprezentance v skupinah 3 in 4. V zanimivem večernem obračunu sta se pomerii branilka naslova Danska in… »

Še en maratonski dvoboj in zmaga Andyja Murrayja, Đoković oddal niz

SiolNET 19.01.2023
Srb Novak Đoković je v drugem krogu odprtega prvenstva Avstralije s 6:1, 6:7 (5), 6:2, 6:0 izločil Francoza Enza Couacauda. Za veliko senzacijo je poskrbel Američan Jenson Brooksby, saj je izločil drugega nosilca Casperja Ruuda in se uvrstil v tretji… »

Izjemna vrnitev Murrayja v nočnem maratonu, poslovil se je tudi drugi nosilec Ruud

RTV Slovenija 19.01.2023
Na Odprtem prvenstvu Avstralije je po prvem nosilcu Rafaelu Nadalu izpadel še drugi nosilec Casper Ruud. Finalista zadnjega grand slama v New Yorku je s 6:3, 7:5, 6:7 in 6:2 izločil Američan Jenson Brooksby. V težavah je bil tudi Novak Đoković… »

Psihično strti Nadal bo skušal premakniti končno točko

RTV Slovenija 19.01.2023
Teniški ljubitelji so se več kot pet let spraševali, kdaj se bo končalo obdobje zlate teniške generacije. Roger Federer se je upokojil ob koncu lanskega leta, zadnji dogodki pa kažejo, da od te odločitve morda ni več daleč niti Rafael Nadal. Leto… »

Slovenija del zvezdniške košarkarske zasedbe v Malagi

Dnevnik 19.01.2023
Španska košarkarska zveza je uradno potrdila izvedbo zvezdniškega turnirja v okviru praznovanja 100. obletnice delovanja. Na turnir v Malago med 11. in 13. avgustom je povabila tudi Slovenijo. Poleg gostiteljev in slovenske reprezentance bodo na tem… »

Nič več ugibanj! Slovenija z Dončićem proti zvezdniškim Američanom

Zurnal24 19.01.2023
Slovenija bo del zvezdniške košarkarske zasedbe v Malagi. Španska košarkarska zveza je uradno potrdila izvedbo zvezdniškega turnirja v okviru praznovanja 100. obletnice delovanja. Na turnir v Malago med 11. in 13. avgustom je povabila tudi Slovenijo… »

Slovenski košarkarji s Španci in Američani na spektaklu v Malagi

Delo 19.01.2023
Španska košarkarska zveza je potrdila, da bo v Malagi med 11. in 13. avgustom v luči proslave 100. obletnice zveze gostovala tudi slovenska reprezentanca. V športni palači Joseja Martina Carpene v Malagi, španski mediji so nekaj časa omenjali celo… »

Uradno: Slovenci pred SP proti zvezdniškim Američanom

SiolNET 19.01.2023
Španska košarkarska zveza je uradno potrdila izvedbo izjemnega košarkarskega turnirja v okviru praznovanja stote obletnice delovanja. Del zvezdniške družbe v Malagi med 11. in 13. avgustom bo tudi slovenska košarkarska reprezentanca, so sporočili… »

Slovenski košarkarji poleti v Malagi proti Španiji in ZDA

RTV Slovenija 19.01.2023
Španska košarkarska zveza je ob stoletnici delovanja potrdila organizacijo turnirja v Malagi, kjer bodo od 11. do 13. avgusta sodelovale reprezentance Španije, ZDA in Slovenije. Turnir bo potekal dva tedna pred začetkom svetovnega prvenstva na… »

Znano, koliko časa bo odsoten Nadal

SiolNET 19.01.2023
Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal naj bi zaradi poškodbe mišice kolka, ki jo je utrpel na odprtem prvenstvu Avstralije, z igrišč odsoten od šest do osem tednov, poročajo agencije. Branilec naslova na prvem grand slamu sezone je presenetljivo… »

Šok! Po prvem slovo še drugega nosilca turnirja

Zurnal24 19.01.2023
Poslovil se je tudi drugi nosilec OP Avstralije Casper Ruud. Američan Jenson Brooksby je povzročil drugi velik šok na teniškem odprtem prvenstvu Avstralije, saj je izločil drugega nosilca Casperja Ruuda in se uvrstil v tretji krog. Dan po tem, ko je… »

Njegova Mery točila solze, Rafa nato izvedel spodbudno novico

Delo 19.01.2023
Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal je pred slovesom od Melbourna, kjer je izgubil v 2. kolu OP Avstralije, opravil zdravniški pregled. Kot je sporočila njegova ekipa, bo zaradi poškodbe črevične mišice Rafael Nadal okreval 6-8 tednov. Po… »

Po prvem nosilcu Nadalu konec tudi za drugega nosilca Ruuda

Delo 19.01.2023
Ameriški tekmec je bil v 2. kolu tako kot za prvega nosilca Španca Rafaela Nadala na teniškem OP Avstralije zdaj usoden še za Norvežana Casperja Ruuda. Jenson Brooksby je novi junak letošnjega prvega velikega slama teniške sezone v Melbournu, potem… »

Po prvem nosilcu Nadalu slovo še drugega nosilca Ruuda

Dnevnik 19.01.2023
Američan Jenson Brooksby je povzročil drugi velik šok na teniškem odprtem prvenstvu Avstralije, saj je izločil drugega nosilca Casperja Ruuda in se uvrstil v tretji krog. Dan po tem, ko je Španec Rafael Nadal odšepal z igrišča po porazu proti… »

Kdo bi si mislil? Od njega so se že poslavljali.

SiolNET 19.01.2023
Se še spomnite, kako je Andy Murray, nekdanji prvi teniški igralec, pred štirimi leti prav na OP Avstralije v solzah napovedoval konec kariere? Mnogi so se od njega že poslovili, danes pa lahko govorimo o njegovi pravljični vrnitvi na največje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem