Povezane novice

Zadeva Balkanski bojevnik: Tošić priznal krivdo #video

SiolNET 19.01.2023
Na ponovljenem sojenju v zadevi Balkanski bojevnik je prvoobtoženi Dragan Tošić priznal krivdo, enako so storili tudi Jakob Remškar in večina preostalih soobtoženih, piše 24ur.com. Sodnica je Tošićevo in Remškarjevo priznanje že sprejela… »

Balkanski bojevniki priznali zločine

Dnevnik 19.01.2023
Na sojenju v primeru balkanski bojevnik je prišlo do nepričakovanega zasuka. Večina obtoženih je krivdo zaradi vpletenosti v tihotapljenje droge priznala. Sodišče je priznanje prvoobtoženega Dragana Tošića že sprejelo. Na sojenju v zadevi… »

Večina obtoženih v zadevi Balkanski bojevnik priznala krivdo

Delo 19.01.2023
Odločitev je bila pričakovana. Tožilstvo predlaga kazen v višini že prestanih kazni v zaporu. Prvoobtoženi v zadevi Balkanski bojevnik Dragan Tošić je danes na ponovljenem sojenju priznal krivdo, enako je storila večina soobtoženih. Sodnica je… »

Dragan Tošić in večina soobtoženih naj bi priznala krivdo

RTV Slovenija 19.01.2023
Prvoobtoženi v zadevi Balkanski bojevnik Dragan Tošić je na ponovljenem sojenju priznal krivdo, enako je storila večina soobtoženih, tožilstvo predlaga kazen v višini že prestanih kazni v zaporu. Sodnica je že sprejela Tošićevo priznanje in… »

Balkanski bojevnik: Večina priznala krivdo

Zurnal24 19.01.2023
Prvoobtoženi v zadevi Balkanski bojevnik Dragan Tošić je danes na ponovljenem sojenju priznal krivdo, enako je storila večina soobtoženih. Sodnica je že sprejela priznanje Dragana Tošića in priznanje Jakoba Remškarja, ostale naj bi obravnavali v… »

V TRETJE GRE RADO? Večina obtoženih v zadevi Balkanski bojevnik priznala krivdo

Regional 19.01.2023
Prvoobtoženi v zadevi Balkanski bojevnik Dragan Tošić je danes na ponovljenem sojenju priznal krivdo, enako je storila večina soobtoženih. Sodnica je že sprejela Tošićevo priznanje in priznanje Jakoba Remškarja, ostale naj bi obravnavali v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem