Povezane novice

V stanovanjskem bloku v Mariboru zagorelo zaradi malomarnosti

Delo 19.01.2023
Stanovanje je v celoti uničeno, škoda pa je nastala tudi v sosednjih stanovanjih in skupnih prostorih. Znaša približno 100.000 evrov. Mariborski policisti so bili včeraj v večernem času obveščeni, da je zagorelo v stanovanju v stanovanjskem bloku… »

Požar v stanovanjskem bloku v Mariboru

SiolNET 19.01.2023
Mariborske policiste so nekaj pred 22. uro zvečer obvestili o požaru v stanovanjskem bloku v Mariboru. Gasilci so na kraju dogajanja, gašenje še poteka. Vzrok požara za zdaj še ni znan, so sporočili s policije. Po poročanju Mariborinfo je malo… »

Zaradi malomarnosti zagorelo v spalnici mariborskega bloka

RTV Slovenija 19.01.2023
Mariborski policisti so bili v večernem času obveščeni, da je zagorelo v stanovanju v stanovanjskem bloku v Mariboru. Zagorelo je v spalnici enega izmed stanovanj, dva človeka sta bila zaradi vdihavanja dima lažje poškodovana. Mariborski policisti… »

Zagorelo v stanovanjskem bloku v Mariboru, gasilci požar še gasijo

Slovenske novice 19.01.2023
Po končanem gašenju bodo opravili ogled kraja požara, so še zapisali na Policijski upravi Maribor. Mariborski policisti so bili v večernem času obveščeni, da je zagorelo v stanovanju v stanovanjskem bloku v Mariboru. Gasilci požar še gasijo… »

Zagorelo v stanovanjskem bloku v Mariboru

24ur 19.01.2023
Mariborski policisti so bili obveščeni, da je zagorelo v stanovanju v stanovanjskem bloku v Mariboru. Gasilci požar še gasijo, zato vzrok požara še ni znan. Po prvih podatkih ni poškodovan nihče, so sporočili z mariborske policijske uprave… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem