Povezane novice

Japoncu Kobajašiju uspel priključek do velike četverice

Dnevnik 20.01.2023
Najboljši skakalec lanske zime, Japonec Rjoju Kobajaši, je v Saporu spomnil na stare čase in na včerajšnji tekmi za svetovni pokal prišel do 28. zmage v karieri. Letošnja sezona smučarskih skokov je bila do zdaj zelo monotona. Na prvih trinajstih… »

Velika vrnitev Kobayashija pod goro Okura, Lanišek šesti

Primorske 20.01.2023
Japonski smučarski skakalec Ryoyu Kobayashi (271,5 točke) je pred domačimi navijači uprizoril veliko vrnitev na vrh. Na prvi od treh tekem v Sapporu je slavil zanesljivo zmago, ki je sicer že njegova 28. v svetovnem pokalu, to zimo pa še ni bil… »

Med nedavno novoletno turnejo se je marsikomu še zasmilil

Delo 20.01.2023
Japonski as Rjoju Kobajaši po slabem letu spet slavil zmago. V njegovem klubu deluje slovenski trener. Anže Lanišek slabo spal, a kljub temu dobro skakal. V nadaljevanju preberite: Zakaj je japonski skakalni šampion Rjoju Kobajaši s podvigom na prvi… »

Smučarski skakalci o Planici še ne razmišljajo

Gorenjski glas 20.01.2023
Po tekmah v Zakopanah so naši najboljši smučarski skakalci v torek trenirali v Kranju, v sredo pa so se že podali na pot proti Japonski, kjer jih od danes naprej čakajo nove preizkušnje. Kranj – Smučarski skakalci so se po treh letih odmora… »

Kobajaši doma do prve zmage zime, Lanišek šesti, Zajc sedmi

RTV Slovenija 20.01.2023
Doma na Japonskem se je iz zimskega spanca prebudil Rjoju Kobajaši, ki je veliki zmagovalec prve od treh tekem svetovnega pokala v Saporu. Od sedmih Slovencev sta znova izstopala Anže Lanišek (6.) in Timi Zajc (7.). Pod goro Okura so se smučarji… »

Dva Slovenca v sedmerici, neverjetna smola legendarnega Kasaija

Zurnal24 20.01.2023
Velika vrnitev Kobayashija pod goro Okura, Lanišek in Zajc med prvo sedmerico. Japonski smučarski skakalec Ryoyu Kobayashi (271,5 točke) je pred domačimi navijači uprizoril veliko vrnitev na vrh. Na prvi od treh tekem v Sapporu je slavil zanesljivo… »

Velika vrnitev Kobajašija. Slovenca med najboljših sedem, smola 50-letnega Kasaija.

SiolNET 20.01.2023
Japonski smučarski skakalec Rjoju Kobajaši je dobil prvo izmed treh tekem na skakalnici Okurajama v Saporu. Z odličnim skokom v finalu je prehitel vse, tudi Poljaka Dawida Kubackega, vodilnega po prvi seriji. Točke svetovnega pokala je osvojilo pet… »

V Saporu zmaga Kobajašija, od naših znova najboljši Lanišek

Delo 20.01.2023
Na prvi tekmi za svetovni pokal v Saporu je točke osvojilo pet slovenskih smučarskih skakalcev. Na prvi od treh tekem smučarskih skakalcev za svetovni pokal v Saporu je zmaga ostala doma. S skokoma, dolgima 135 in 130 metrov, je bil najboljši japonski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem