Povezane novice

Drugi zaporedni domači poraz Los Angelesa

24ur 20.01.2023
V ligi NHL so hokejisti ekipe Los Angeles Kings drugič zapovrstjo izgubili doma. Po New Jerseyju jih je ugnal še Dallas, prepričljivo, s 4:0. Že po prvi tretjini so Kralji Anžeta Kopitarja zaostajali z 0:3, četrti gol so dobili v drugi tretjini… »

Kralji doma nemočni proti Dallasu

RTV Slovenija 20.01.2023
Los Angeles je drugič zapovrstjo izgubil doma. Po New Jerseyju je Kralje nadigral še Dallas, in to prepričljivo s 4:0. Že po prvi tretjini je bilo 3:0 za Teksašane, ki so se utrdili v vodstvu Zahodne konference. Najprej je dvakrat mrežo zatresel… »

Kopitar streljal kot nor, končalo se je tako ...

Zurnal24 20.01.2023
Kralji so bili nemočni proti Dallasu. V severnoameriški profesionalni hokejski ligi NHL so hokejisti Los Angeles Kings drugič zapovrstjo izgubili doma. Po New Jerseyju jih je ugnal še Dallas, prepričljivo, s 4:0. Že po prvi tretjini so kralji… »

Kopitar & Co. so si polomili zobe na sijajnem Dallasovem vratarju

Delo 20.01.2023
Hokejisti kluba Los Angeles Kings so v NHL doživeli še drugi zaporedni poraz pred svojimi navijači. Hokejisti moštva Los Angeles Kings so v NHL doživeli še drugi zaporedni poraz na domačem ledu. Potem ko so morali Anže Kopitar & Co. v nedeljo… »

Dallas napolnil mrežo kraljev

SiolNET 20.01.2023
V severnoameriški profesionalni hokejski ligi NHL so hokejisti Los Angeles Kings drugič zapovrstjo izgubili doma. Po New Jerseyju jih je ugnal še Dallas, prepričljivo, s 4:0. Že po prvi tretjini so kralji Anžeta Kopitarja zaostajali z 0:3, četrti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem