Povezane novice

Bogdanović: Imamo podnebje za odlične košarkarje

24ur 20.01.2023
Košarkarska liga NBA je s tekmo med moštvoma Chicago Bulls in Detroit Pistons gostovala v Parizu. Zmage so se veselili biki, na dvoboju pa so nastopili kar štirje igralci z območja nekdanje skupne države. "To je dokaz, da imamo odlično košarkarsko… »

Dragić v Parizu: Zdelo se mi je, kot da gre za revijalno tekmo

24ur 20.01.2023
Zlati slovenski košarkar Chicaga Goran Dragić se je v francoski prestolnici med drugim razveselil tudi obiska kolesarskega asa Primoža Rogliča. Ljubljančan je v štirinajstih minutah igre k zmagi Bikov proti Detroitu v razprodani dvorani Accor… »

Dragić na spektaklu v Parizu poskrbel za potezo večera

Zurnal24 20.01.2023
Biki z Dragićem blesteli v Parizu. Košarkarji Chicago Bulls so sinoči v severnoameriški ligi NBA gostovali v Parizu, kjer so se pomerili z Detroit Pistons in v razprodani dvorani Accor zmagali s 126:108. Goran Dragić, ki se je v francoski prestolnici… »

Biki so se pred očmi številnih zvezdnikov veselili zmage v Parizu

Delo 20.01.2023
Slovenski košarkarski as Goran Dragić je k uspehu moštva Chicago Bulls prispeval tri točke. Košarkarji moštva Chicago Bulls so sinoči v ligi NBA gostovali v Parizu, kjer so se pomerili z Detroit Pistons in v razprodani dvorani Accor zmagali s… »

Boston dobil triler proti prvakom

RTV Slovenija 20.01.2023
V ponovitvi lanskega finala Lige NBA je Boston s 121:118 po podaljšku premagal Golden State. Jayson Tatum in Jaylen Brown sta popeljala Kelte do osme zmage v nizu. Jayson Tatum je dosegel 34 točk in 19 skokov, Jaylen Brown pa je dodal 16 točk… »

Biki z Dragićem blesteli v Parizu

Dnevnik 20.01.2023
Košarkarji Chicago Bulls so sinoči v severnoameriški ligi NBA gostovali v Parizu, kjer so se pomerili z Detroit Pistons in v razprodani dvorani Accor zmagali s 126:108. Goran Dragić, ki se je v francoski prestolnici razveselil tudi obiska kolesarskega… »

Novice dneva »

Razbil stekla na slovenskem veleposlaništvu v ZDA

Zurnal24 pred 7 uramiše 1 povezana

Edmonton za vodstvo v seriji napolnil mrežo Los Angelesa

RTV Slovenija pred 10 uramiše 6 povezanih

14-letnik izgubil življenje na cesti

Necenzurirano pred 11 uramiše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem