Povezane novice

Bešič Loredan pojasnil, kako hitro se lahko zgodi kolaps zdravstvenega sistema #video

SiolNET 20.01.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je danes javnosti predstavil analizo stanja slovenskega zdravstva, ki jo je imel že za udeležence sredinega koalicijskega vrha. Analiza bo podlaga za zdravstveno reformo, ki bo po napovedih pripravljena še… »

Bešič Loredan: Cilj je učinkovit, digitaliziran in finančno vzdržen zdravstveni sistem

RTV Slovenija 20.01.2023
Novo definiranje zdravstvene mreže, prenovljen zavod za zdravstveno zavarovanje in stabilno financiranje zdravstvenega sistema so del ključnih usmeritev zdravstvene reforme, ki jo je predstavil minister za zdravje Danijel Bešič Loredan. Minister… »

Minister med drugim razkril, kdaj bodo ukinili dopolnilno zavarovanje (VIDEO)

Slovenske novice 20.01.2023
Minister Bešič Loredan prepričan, da je strokovno sistem dober, organizacijsko pa ne. Veliko težavo predstavlja korupcija. Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je danes predstavil napovedano in težko pričakovano analizo slovenskega… »

Digitalizacija, prenova ZZZS, plačna reforma, ukinitev dopolnilnega zavarovanja – Bešič Loredan predstavil reformo…

Dnevnik 20.01.2023
Vlada namerava pri reformi slovenskega zdravstva slediti zgledu Finske in Estonije. Predpogoji za učinkovit, digitaliziran in finančno vzdržen zdravstveni sistem so digitalizacija sistema, reforma plačnega sistema in strukturna prenova ZZZS. Minister… »

Danijel Bešič Loredan: "Po tem smo povsem na dnu evropske lestvice"

Zurnal24 20.01.2023
Če je bilo za bolniške leta 2021 namenjenih 500 milijonov evrov, jih je bilo leta 2022 že 700. "Po absentizmu smo povsem na koncu evropske lestvice," je dejal minister za zdravje. Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je javnosti predstavil… »

Bešič Loredan: Čez 15 let bo zmanjkalo denarja v zdravstvu

Delo 20.01.2023
Minister je postavil diagnozo zdravstvu. Analiza stanja v zdravstvu je spisana na 120 straneh. Zakaj je bila za predstavnike koalicije tako šokantna? Danes je minister za zdravje Danijel Bešič Loredan tudi javnosti predstavil analizo stanja… »

Bešič Loredan: Vlada namerava pri reformi slovenskega zdravstva slediti zgledu Finske in Estonije

Primorske 20.01.2023
Vlada namerava pri reformi slovenskega zdravstva slediti zgledu Finske in Estonije. Cilj pa je učinkovit, digitaliziran in finančno vzdržen zdravstveni sistem, je danes pojasnil minister za zdravje Danijel Bešič Loredan. Vsi izzivi so po njegovih… »

Janša: "Tukaj se nam prodajajo prazne škatle"

Zurnal24 20.01.2023
Na vprašanje o očitkih, da so za stanje v zdravstvu krive vse vlade od osamosvojitve, je Janša, ki jo vodil tri vlade, odgovoril, da stanje ni ves čas enako ter da je bilo v zdravstvu v tem času veliko stvari narejenih. Minister za zdravje Danijel… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem