Povezane novice

Umrl legendarni ameriški glasbenik

Slovenske novice 20.01.2023
Njegova žena je povedala, da je izdihnil po dolgi bolezni. V starosti 81 let je umrl ameriški pevec, kitarist in tekstopisec David Crosby. Ustvarjal je za skupini The Byrds ter Crosby, Stills, Nash and Young, ki ju je tudi soustanovil in z njima… »

Umrl glasbenik David Crosby iz zasedb The Byrds ter Crosby, Stills and Nash

RTV Slovenija 20.01.2023
V starosti 82 let je umrl David Crosby, eden najvplivnejših ameriških rockovskih glasbenikov 60. in 70. let. Kitarist in pevec je bil v dvorano slavnih rock'n'rolla sprejet kot član skupin Crosby, Stills and Nash ter skupine Byrds. Glasbenikovo smrt je… »

Umrla legenda folk rocka David Crosby

Primorske 20.01.2023
V starosti 81 let je umrl ameriški pevec, kitarist in tekstopisec David Crosby. Ustvarjal je za skupini The Byrds ter Crosby, Stills, Nash and Young, ki ju je tudi soustanovil in z njima razširil tedanje dojemanje rock glasbe. Vest o smrti je sporočil… »

Slovo še ene legende: umrl je David Crosby

SiolNET 20.01.2023
Bil je soustanovitelj skupin The Byrds in Crosby, Stills And Nash ter veljal za enega najpomembnejših rock vokalistov 60. in 70. let. Umrl je ameriški veteran rocka David Crosby, imel je 81 let. "Naš ljubi David se je po dolgi bolezni poslovil," je za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem