Povezane novice

Med sojenjem zaradi ugrabitve Danijela Božića izpraznili koprsko sodišče

24ur 20.01.2023
Najverjetneje zadnji narok v sojenju pripadnikom t. i. Kavaškega klana zaradi ugrabitve kasneje umorjenega Danijela Božića je bil prekinjen, ker so morali stavbo koprskega sodišča izprazniti. Od obtoženih je sicer na zatožni klopi spet sedel samo… »

Med obravnavo na koprskem sodišču nastala panika, grozijo z eksplozijo

Slovenske novice 20.01.2023
Prostore so evakuirali. Zaradi obvestila o nastavljenem eksplozivnem sredstvu so ob 9.30 evakuirali stavbo koprskega sodišča. V tem času je sicer v sodni dvorani okrožnega sodišča potekal narok v sojenju pripadnikom t. i. kavaškega klana zaradi… »

Zaradi grožnje z bombo evakuirali ljudi s sodišča

Primorske 20.01.2023
Zaradi grožnje z bombo so okrog 9.30 s koprskega sodišča evakuirali zaposlene in druge, ki so se mudili v stavbi. Tudi Klemna Kadivca, domnevnega vodjo slovenske celice Kavaškega klana. Okrog 12. ure so se zaposleni vrnili na delovna mesta. KOPER >… »

Med sojenjem za ugrabitev Danijela Božića koprsko sodišče evakuirali zaradi grožnje z bombo

RTV Slovenija 20.01.2023
Zaradi grožnje z bombo so ob 9.30 izpraznili stavbo koprskega sodišča. V tem času je sicer v sodni dvorani okrožnega sodišča potekalo sojenje pripadnikom t. i. Kavaškega klana zaradi ugrabitve pozneje umorjenega Danijela Božića. Na Policijski… »

BOMBE NA SODIŠČU NISO NAŠLI, SOJENJE SE BLIŽA KONCU: Kadivca odpeljali v Ljubljano, preko videokonference ni želel…

Regional 20.01.2023
Po dopoldanski evakuaciji stavbe sodišča v Kopru sta tožilstvo in obramba danes popoldne dobila priložnost za zaključne besede v postopku zoper domnevne ugrabitelje kasneje umorjenega Danijela Božića. Tožilstvo je predlagalo 10 let zaporne kazni… »

ZARADI GROŽNJE Z NASTAVLJENO BOMBO EVAKUIRALI KOPRSKO SODIŠČE: Med sojenjem zaradi ugrabitve Danijela Božića

Regional 20.01.2023
Zaradi obvestila o nastavljenem eksplozivnem sredstvu so ob 9.30 evakuirali stavbo koprskega sodišča. V tem času je sicer v sodni dvorani okrožnega sodišča potekal narok v sojenju pripadnikom t. i. Kavaškega klana zaradi ugrabitve kasneje… »

Grožnja z bombo na koprskem sodišču

Delo 20.01.2023
Evakuirali so koprsko sodišče, kjer poteka preiskava zaradi grožnje z bombo. Predvidena je bila obravnava za Klemna Kadivca. Nekaj po deveti uri zjutraj so evakuirali koprsko sodišče zaradi grožnje z bombo, je potrdila predstavnica koprske… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem