Povezane novice

Vsi smučarski centri so pripravljeni sprejeli prve smučarje

Primorske 21.01.2023
Smučarski center Cerkno in smučišče SKI Bor v Črnem Vrhu nad Idrijo sta v soboto pripravljena pozdravila množico smučarjev. Pod Borom sta na voljo še sankališče in proga za drsalno tehniko smučarskega teka. Na tekaškem centru Vojsko so… »

Bešič Loredan za iskanje konsenza o “dvojni praksi”

Primorske 21.01.2023
Najprej je treba izpeljati digitalizacijo in vzpostaviti popolno preglednost, kako kroži denar v zdravstvu in koliko kadrovskih in drugih virov v zdravstvu sploh imamo. Na tej podlagi bo mogoče graditi finančno vzdržni sistem, pa tudi načrtovati… »

Najbolj skrivnosten supermodel je odšel

Primorske 21.01.2023
Medtem ko so se njene kolegice obdajale z bliščem in rock zvezdniki, je Tatjana Patitz verjela, da je življenje več od tega. Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh spletnih vsebin? Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih… »

Emilija Pavlič: “Če ne bo zdrave mladine, ne bo pokojnine”

Primorske 21.01.2023
Priljubljena kuharica Emilija Pavlič iz Kopra si že polnih 45 let prizadeva za zdravo prehrano otrok doma ter v šolah in vrtcih po vsej Sloveniji. Kot poudarja, je nezdrava prehrana nasilje nad otroki, ki se vrača kot bumerang. Celotna vsebina je na… »

Upokojitvena starost se po Evropi viša, bo Slovenija izjema?

Primorske 21.01.2023
Pripravlja se pokojninska reforma in pri ministrstvu za delo napovedujejo, da bo treba razmisliti tudi o postopnem dvigu upokojitvene starosti. Ko so to prejšnji teden predlagali v Franciji, so sindikati za ta teden že napovedali in izpeljali stavke… »

Kras bo dobil zeleno srce

Primorske 21.01.2023
Zeleno srce Krasa naj bi se imenovala učna in turistična pot, ki naj bi jo speljali po več občinah pri nas in v zamejstvu, kjer je lani poleti divjal požar. Z donatorskim denarjem, zbranim v akciji Skupaj za Kras, naj bi na Križcijanu v Biljah… »

Sušilnica komunalnega blata pod lupo novih nadzornikov

Primorske 21.01.2023
Novi nadzorniki Marjetice se bodo morali po navodilih koprskega župana Aleša Bržana prvenstveno posvetiti pregledu postopkov za nabavo sušilnice komunalnega blata, ki jo že nameščajo ob čistilno napravo na Srminu. V javnosti ta naložba, ki je po… »

Primorske novice se selijo iz palače Tarsia

Primorske 21.01.2023
Delo v koprskem uredništvu Primorskih novic te dni poteka ob praznjenju omar in predalov, odkrivanju pozabljenih fotografij in obujanju spominov na skoraj 60 let bivanja v koprski palači Tarsia, od katere se konec meseca poslavljamo. Tudi naključni… »

Edoardo Reja vse bliže

Primorske 21.01.2023
Dnevi pred današnjo (ob 14. uri) uvodno predstavitvijo v letu 2023 na domačem stadionu so bili za nogometaše in upravo prvoligaša Gorice, ki dopolnjuje ekipo za obstanek, zelo delavni. Članska ekipa je bogatejša za tri nove obraze, včeraj pa je… »

Novice dneva »

17-letnico so našli

Zurnal24 pred 7 minutamiše 1 povezana

V Prekmurju pri labodu potrjen visoko patogen virus

Zurnal24 pred 54 minutamiše 1 povezana

V prvih 77 trgovalnih dneh do več kot 9 % donosa

Delo pred 7 uramiše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem