Povezane novice

V Dalmaciji sneženje tudi danes povzroča kaos

SiolNET 21.01.2023
Zaradi snega, poledice in orkanskega vetra je v velikem delu Hrvaške oviran promet. Sneži tudi v višjih delih Dalmacije. Zaprtih je več delov avtocest iz notranjosti proti morju. Sneg težave povzroča tudi v zahodnem delu Bosne in Hercegovine, kjer… »

V Dalmaciji sneženje povzročilo kaos, snežinke zaplesale tudi v Splitu

24ur 21.01.2023
V Dalmaciji in večjem delu notranjosti Hrvaške so se zbudili v belo jutro. Obstaja tudi nevarnost poledice, kar je na cestah poskrbelo za precej kaotične razmere. Hrvaški vremenoslovci opozarjajo, da bo vikend na jadranski obali minil v znamenju… »

Prebivalce Dalmacije presenetil sneg

RTV Slovenija 21.01.2023
Prebivalce več mest v Dalmaciji je danes presenetilo obilno sneženje, pri čemer je nastalo kar nekaj težav v prometu. Stanje sta še poslabšala močna burja in orkanski veter. Zaradi poledice so oblasti zaprle nekatere cestne odseke, pretrgane so… »

V Dalmaciji sneženje povzročilo kaos

Delo 21.01.2023
Številne trajektne in ladijske povezave so prekinjene, poročajo hrvaški mediji. V večjem delu notranjosti Hrvaške in tudi v Dalmaciji je danes snežilo, obstaja tudi nevarnost poledice, kar je na cestah poskrbelo za precej kaotične razmere. Ob… »

Najmočnejši sunki burje ponekod na Primorskem tudi do 120 kilometrov na uro

RTV Slovenija 21.01.2023
Danes lahko najmočnejši sunki burje ponekod na Primorskem dosežejo hitrost od 100 do 120 kilometrov na uro. Vetrovno bo tudi drugod, zlasti v višje ležečih krajih. Za danes popoldne je za jugovzhod napovedano rahlo sneženje. Do takrat za jugozahod… »

Oranžno opozorilo: Sunki burje na Primorskem tudi do 120 kilometrov na uro

RTV Slovenija 21.01.2023
V soboto lahko najmočnejši sunki burje ponekod na Primorskem dosežejo hitrost med 100 in 120 kilometri na uro. Vetrovno bo tudi drugje, še posebej v višje ležečih krajih, opozarja Agencija RS za okolje (Arso). Danes in v nedeljo bo zmerno do… »

Neverjetno, sneg tudi na tem hrvaškem otoku

Zurnal24 21.01.2023
S pravimi zimskimi razmerami se soočajo tudi na Hrvaškem. Prava zima je te dni dosegla tudi naše južne sosede, tamkajšnji vremenoslovci tudi za prihodnji teden napovedujejo zimske razmere. To jutro močan veter precej otežuje promet na hrvaških… »

Burja tudi do 120 kilometrov na uro, v ponedeljek nova pošiljka snega

Dnevnik 21.01.2023
Danes bo zmerno do pretežno oblačno. V južni Sloveniji bo popoldne lahko rahlo snežilo. Danes lahko najmočnejši sunki burje ponekod na Primorskem dosežejo hitrost med 100 in 120 kilometri na uro. Vetrovno bo tudi drugod, posebej v višje ležečih… »

Tudi danes bo snežilo, na Primorskem zaradi močne burje oranžni alarm

SiolNET 21.01.2023
Danes bo zmerno do pretežno oblačno. V južni Sloveniji bo popoldne lahko rahlo snežilo. Na Primorskem so zaradi močne burje izdali oranžni alarm, okrepljen veter bo pihal tudi v notranjosti Slovenije. Najvišje dnevne temperature bodo od –2 do 3… »

Veter bo še krepil občutek mrazu, v ponedeljek pa bo spet snežilo

Necenzurirano 21.01.2023
Po dnevih sneženja je Slovenijo objel hlad. Jutranje temperature so bili pristno zimske. Od -5 stopinj Celzija v Ljubljani do -10 v Ratečah in tudi na letališču na Brniku. V Kočevju je bilo na primer sedem stopinj pod ničlo. V pretežno oblačni… »

NA PRIMORSKEM BO PIHALA BURJA: Najmočnejši sunki tudi do 120 km/h

Regional 21.01.2023
Danes bo zmerno do pretežno oblačno. V južni Sloveniji bo popoldne lahko rahlo snežilo. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja, v notranjosti Slovenije pa okrepljen severni do severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 3… »

Arso izdal novo opozorilo. Osvežena tudi napoved za prihodnji teden.

Zurnal24 21.01.2023
Tudi danes lahko na nekaterih območjih pričakujemo sneženje. Znano, kaj lahko pričakujemo do konca meseca. Agencija za okolje RS je zjutraj izdala opozorilo za danes; opozarjajo, da lahko čez dan najmočnejši sunki burje ponekod na Primorskem… »

Novice dneva »

S presežnim denarjem od odpornosti do antifragilnosti

Finance.si pred 43 minutamiše 1 povezana

Bežanje pred politično, okostenelo in oholo Ljubljano

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana

ESG-poročanje bo velik izziv tudi za informacijsko tehnologijo

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem