Povezane novice

Tesna zmaga Barcelone, Real zanesljiv na težkem gostovanju

SiolNET 21.01.2023
Najboljši španski nogometni klubi so odigrali dvoboje 18. kroga la lige. Jan Oblak in njegov Atletico sta v soboto s 3:0 porazila Valladolid ter tako v prvenstvu zmagala prvič v letu 2023. Vodilna Barcelona je brez kaznovanega Roberta Lewandowskega z… »

Hrvaška v skoraj izgubljenem položaju

Delo 21.01.2023
Znanih šest četrtfinalistov svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem. Na moškem rokometnem svetovnem prvenstvu na Poljskem in Švedskem je znanih šest od osmih četrtfinalistov. Potem ko so si v petek mesto med osem zagotovile Španija, Francija… »

Četrtfinale potrdili še Nemci, Norvežani in Egipčani

SiolNET 21.01.2023
Na svertovnem prvenstvu v rokometu so si četrtfinale danes z zmagami zagotovile še tri reprezentance iz skupin 3 in 4. Nemci in Norvežani so zdaj neulovljivi na vrhu skupine 3, v skupini 4 pa je nastop med najboljpimi osmimi reprezentancami sveta… »

Knorr z devetimi zadetki zagotovil Nemcem gladko zmago in vstopnico za četrtfinale

RTV Slovenija 21.01.2023
Na rokometnem svetovnem prvenstvu na Poljskem in Švedskem je znanih šest od osmih četrtfinalistov. Potem ko so si v petek mesto med osem zagotovile Španija, Francija in Švedska, so si ga v soboto še Egipt, Nemčija in Norveška. V skupini 3 je… »

Egipt, Nemčija in Norveška novi četrtfinalisti rokometnega SP

24ur 21.01.2023
Na moškem rokometnem svetovnem prvenstvu na Poljskem in Švedskem je znanih šest od osmih četrtfinalistov. Potem ko so si v petek mesto med osem zagotovile Španija, Francija in Švedska, so si ga danes še Egipt, Nemčija in Norveška. V skupini 3 je… »

Jan Oblak mrežo ohranil nedotaknjeno

Delo 21.01.2023
Atletico Madrid v 18. kolu elitnega španskega nogometnega prvenstva v desetih minutah do treh točk proti Real Valladolidu. Nogometaši Atletico Madrida so vpisali deveto zmago v španskem prvenstvu in z njo ohranili četrto mesto na lestvici, ki še… »

Ko so ujeli ritem, je v nadaljevanju sledil mrk

Primorske 21.01.2023
Slovenska moška rokometna reprezentanca je včeraj na drugi tekmi glavnega dela svetovnega prvenstva na Švedskem in Poljskem v Krakovu izgubila proti Španiji s 26:31 (15:15) in nima več možnosti za preboj v četrtfinale. KRAKOV > Slovenska rokometna… »

Slovenec, ki blesti na Hrvaškem: Tega iskreno več ne razumem

SiolNET 21.01.2023
Slovenska rokometna reprezentanca je v petek s porazom proti Španiji (26:31) izpadla iz možnosti za napredovanje v četrtfinale svetovnega prvenstva. Slovenci so kljub drugemu porazu na prvenstvu pustili dober vtis, ki po zadnjem zahtevnem obdobju… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem