Povezane novice

Ukrajina kritična do neodločnosti zaveznic glede dobave leopardov

SiolNET 21.01.2023
V Kijevu so se danes kritično odzvali na "globalno neodločnost" zahodnih zaveznic glede dobave težkih bojnih tankov ukrajinski vojski. Ta "neodločnost ubija še več naših ljudi", je izjavil svetovalec ukrajinskega predsednika Mihajlo Podoljak in… »

Ukrajina kritična do neodločnosti zaveznic glede dobave leopardov; ruska ofenziva v Zaporožju

RTV Slovenija 21.01.2023
Ukrajinski obrambni minister Oleksij Reznikov je ob robu petkovega srečanja ukrajinskih zaveznic v Nemčiji dejal, da se bodo ukrajinske sile za upravljanje nemških tankov leopard 2 usposabljale na Poljskem. Nemčija je sicer zadržana glede dobave. "Na… »

Britanci o zatišju, medtem pa močan sunek Rusov

Zurnal24 21.01.2023
V strateško pomembni regiji Zaporožje so se ta teden po več mesecih skoraj zamrznjene fronte okrepili spopadi. Ruska vojska je danes sporočila, da so njene sile začele z ofenzivo v ukrajinski regiji Zaporožje, ki si jo je Rusija, poleg regij Herson… »

Ruske sile naj bi v regiji Zaporožje izvedle več ofenzivnih operacij #vŽivo

SiolNET 21.01.2023
Ruska vojska je danes sporočila, da so njene sile začele ofenzivo v ukrajinski regiji Zaporožje, ki si jo je Rusija, poleg regij Herson, Doneck in Lugansk, septembra lani enostransko priključila. Medtem so iz Londona sporočili, da je vojna v Ukrajini… »

Vse več pozivov Nemčiji, naj Ukrajini nemudoma zagotovi tanke leopard

Nova 24TV 21.01.2023
Srečanje kontaktne skupine za pomoč Ukrajini v oporišču Ramstein v Nemčiji. (Foto: epa) Zunanji ministri baltskih držav, Estonije, Latvije in Litve so Nemčijo pozvali, naj Ukrajini dobavi tanke leopard, je danes sporočil latvijski zunanji minister… »

Ruske sile naj bi v Zaporožju izvedle več ofenzivnih operacij

Delo 21.01.2023
Medtem so iz Londona sporočili, da se je vojna v Ukrajini znašla na mrtvi točki. Ruska vojska je danes sporočila, da so njene sile začele z ofenzivo v ukrajinski regiji Zaporožje, ki si jo je Rusija, poleg regij Herson, Doneck in Lugansk, septembra… »

Ukrajina o dobavi leopardov: Vsak dan odlašanja pomeni smrt Ukrajincev. Razmišljajte hitreje.

Dnevnik 21.01.2023
V Kijevu so se danes kritično odzvali na "globalno neodločnost" zahodnih zaveznic glede dobave težkih bojnih tankov ukrajinski vojski. Ta "neodločnost ubija še več naših ljudi", je izjavil svetovalec ukrajinskega predsednika Mihajlo Podoljak in… »

Leopardi še ne bodo rohneli na fronti

Dnevnik 21.01.2023
Zahodne zaveznice se niso mogle dogovoriti o dobavi bojnih tankov Ukrajini, ker Nemčija noče izdati izvoznega dovoljenja za v Nemčiji izdelane leoparde niti napotiti svojih na fronto. Kljub temu pa so zagotovile obsežen paket protiraketne obrambe in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem