Povezane novice

Đoković podprl Murrayja, da je urnik dvobojev nevzdržen

SiolNET 21.01.2023
Novak Đoković, ki se je za razliko od Andyja Murrayja prebil v četrti krog OP Avstralije, je podprl ostre besede Britanca, češ da je urnik dvobojev v Melbournu nevzdržen. Igra se namreč dolgo v noč, tudi do jutranjih ur. "Za nas je to zares… »

Đoković hitro izločil Dimitrova, Bautista Agut le strl trmastega Murrayja

RTV Slovenija 21.01.2023
Prva sobota v Melbournu prinaša drugi del dvobojev 3. kroga. Prvi favorit turnirja Novak Đoković je v treh nizih izločil Grigorja Dimitrova. Vztrajni Andy Murray je po štirih nizih le priznal premoč Roberta Bautiste Aguta. Po treh urah in sedmih… »

Hrvatica melje naprej, slovo mlade Ele Nale Milić

SiolNET 21.01.2023
Na OP Avstralije se v ženskem delu nadaljujejo dvoboji tretjega kroga. Hrvatica Donna Vekić je bila uspešna tudi tokrat. V naslednji krog sta se med drugimi uvrstili še Švicarka Belinda Bencic in peta nosilka turnirja Arina Sabalenka. V mladinski… »

Đoković prestajal hude muke: "Do zadnjega nisem vedel ..."

Zurnal24 21.01.2023
Srbski teniški as Novak Đoković je kljub vse bolj zaskrbljujoči poškodbi stegenske mišice v treh nizih odpravil Grigorja Dimitrova. Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je napredoval v osmino finala odprtega prvenstva Avstralije. S 7:6 (7), 6:3… »

"Ranjeni" Đoković opravil z Dimitrovom, žilavi Murray se je poslovil

SiolNET 21.01.2023
Šesti dan OP Avstralije je prinesel dve poslastici. Ljubitelji tenisa so lahko videli, kako je Novak Đoković v treh nizih preskočil Bolgara Grigorja Dimitrova, še enkrat pa smo se lahko prepričali o njegovih težavah z zadnjo ložo. Povratnik Andy… »

OP Avstralije: Đoković s pomočjo fizioterapevta v osmino finala

Dnevnik 21.01.2023
Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je napredoval v osmino finala odprtega prvenstva Avstralije. S 7:6 (7), 6:3, 6:4 je premagal Grigorja Dimitrova, za četrtfinale pa se bo pomeril z domačinom Alexom De Minaurom. V ženski konkurenci je v Melbournu… »

Novak Đoković naredil nov korak proti končnemu cilju

Delo 21.01.2023
Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je napredoval v osmino finala odprtega prvenstva Avstralije. Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je napredoval v osmino finala odprtega prvenstva Avstralije. S 7:6 (7), 6:3, 6:4 je premagal Grigorja Dimitrova… »

Novice dneva »

Bomba v Mariboru

Zurnal24 pred 5 uramiše 4 povezane

Hekerski napad na spletno stran RTV Slovenija

RTV Slovenija pred 2 minutamaše 2 povezani

42 mrtvih v izraelskih napadih na položaje Hezbolaha v Siriji

RTV Slovenija pred 2 minutamaše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem