Povezane novice

Po utopitvi otroka policija preiskuje sum povzročitve smrti iz malomarnosti

RTV Slovenija 21.01.2023
Policisti še naprej intenzivno zbirajo obvestila in preiskujejo okoliščine sobotnega tragičnega dogodka v Termah Ptuj, ko je otrok po utapljanju v bazenu umrl v bolnišnici. Sumijo, da je bilo storjeno kaznivo dejanje povzročitve smrti iz… »

Utopitev šestletnega dečka

Dnevnik 21.01.2023
Po tragični utopitvi šestletnega dečka v Termah Ptuj kriminalisti preiskujejo sum storitve kaznivega dejanja povzročitve smrti iz malomarnosti. V soboto se je med plavanjem in zabavo v Termah Ptuj utopil komaj šestletni deček. Po poročanju… »

Otroku niso mogli več pomagati

Delo 21.01.2023
Policisti intenzivno zbirajo obvestila o okoliščinah tragedije, odzvali so se tudi v Termah Ptuj. Na Policijski upravi Maribor so v soboto okrog 12.30 prejeli obvestilo o dogodku na območju PU Maribor – kot smo izvedeli, se je tragedija odvila v… »

Huda tragedija: V Termah Ptuj se je utopil otrok

Nova 24TV 21.01.2023
Foto: iStock Okrog 12.30 smo bili na PU Maribor obveščeni o dogodku na območju PU Maribor, kjer se je v bazenu utapljal otrok. Otroka so odpeljali v bolnišnico, a je kljub zdravstveni pomoči v bolnišnici umrl. Kot piše na Upravi RS za zaščito in… »

Nesreča v znanih slovenskih termah: življenje izgubil otrok

Slovenske novice 21.01.2023
Do nesreče je prišlo med plavanjem. Ob 11.54 se je v Termah Ptuj na Ptuju na bazenih med plavanjem ponesrečila mladoletna oseba. Reševalci iz vode na bazenu so nudili poškodovani osebi prvo pomoč do prihoda reševalcev Nujne medicinske pomoči Ptuj… »

V bazenu se je utapljal otrok, kasneje v bolnišnici umrl

24ur 21.01.2023
Policisti PU Maribor so sporočili, da so bili okoli 12.30 obveščeni o tem, da se v bazenu utaplja otrok. Reševalci iz vode so poškodovani mladoletni osebi nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči, ki so jo nato prepeljali v… »

V termah se je utapljal otrok, v bolnišnici podlegel poškodbam

Goriški portal 21.01.2023
Danes okoli poldneva se je med plavanjem v bazenu ponesrečil otrok, ki so ga odpeljali v bolnišnico, a je kljub zdravstveni pomoči v bolnišnici umrl, sporoča policija. Policisti zbirajo obvestila o okoliščinah dogodka. Na kraju nesreče sta bila… »

Grozljive podrobnosti dogajanja na ptujskem bazenu: otroka oživljali več kot pol ure

Slovenske novice 21.01.2023
Nesreča se je zgodila okoli enajste ure dopoldan. Reševalci iz vode na bazenu Term Ptuj so nudili pomoč poškodovanemu otroku in ga oživljali , vse dokler niso prišli reševalci Nujne medicinske pomoči, poročajo lokalni mediji. Kot so še zapisali… »

TRAGEDIJA V SLOVENSKIH TERMAH: Otrok, ki se je utapljal v bazenu, umrl v bolnišnici

Regional 21.01.2023
Danes okoli poldneva se je med plavanjem v bazenu na območju Policijske uprave Maribor ponesrečila mladoletna oseba. Otroka so odpeljali v bolnišnico, a je kljub zdravstveni pomoči v bolnišnici umrl, je sporočila policija. Nesreča naj bi se zgodila… »

Otrok po utapljanju v bazenu kljub pomoči umrl

Primorske 21.01.2023
Danes okoli poldneva se je med plavanjem v bazenu na območju Policijske uprave Maribor ponesrečila mladoletna oseba. Otroka so odpeljali v bolnišnico, a je kljub zdravstveni pomoči v bolnišnici umrl, je sporočila policija. Nesreča naj bi se zgodila… »

Utopitev otroka v naših termah

Zurnal24 21.01.2023
Policisti intenzivno zbirajo obvestila o okoliščinah dogodka. Danes okoli poldneva se je med plavanjem v bazenu na območju Policijske uprave Maribor ponesrečila mladoletna oseba. Otroka so odpeljali v bolnišnico, a je kljub zdravstveni pomoči v… »

Tragedija v Termah Ptuj! Otrok se je utopil v bazenu

Necenzurirano 21.01.2023
Nekaj pred 12. uro se je med plavanjem v bazenu v Termah Ptuj pripetila huda nezgoda. »Med plavanjem se je ponesrečila mladoletna oseba,« so ob 11.54 sporočili prvo informacijo na Upravi za zaščito in reševanje. Reševalci iz vode so otroku nudili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem