Povezane novice

Na Goteniškem Snežniku iskali obnemogla planinca

SiolNET 21.01.2023
Na Goteniškem Snežniku v občini Kočevje je v soboto zgodaj popoldne stekla obsežna reševalna akcija dveh obnemoglih planincev, od katerih je eden dobil omrzline na nogah. Sprva je poletel helikopter, a se je moral zaradi slabega vremena vrniti v… »

Na Goteniškem Snežniku rešili obnemogla planinca

RTV Slovenija 21.01.2023
Na Goteniškem Snežniku pri Kočevju je v soboto zgodaj popoldne stekla obsežna reševalna akcija dveh obnemoglih planincev, pri čemer je eden dobil omrzline na nogah in se poškodoval. Planinca so zaradi vremena rešili na klasičen način brez… »

Na Goteniškem Snežniku iščejo dva obnemogla planinca, eden z omrzlinami čaka na pomoč

Slovenske novice 21.01.2023
Slabo vreme je onemogočilo reševanje s helikopterjem. Na Goteniškem Snežniku v občini Kočevje je zgodaj popoldne stekla obsežna reševalna akcija dveh obnemoglih planincev, od katerih je eden dobil omrzline na nogah. Sprva je poletel helikopter, a… »

Planinca ujeta na Goteniškem Snežniku, helikopter ju ne more doseči

Zurnal24 21.01.2023
Reševanje otežuje izjemno slabo vreme. Okrog pol dveh popoldne je na Goteniškem Snežniku v občini Kočevje stekla obsežna reševalna akcija dveh obnemoglih planincev. Eden je dobil omrzline v noge. Aktivirani so bili reševalci GRS Ljubljana in… »

Na Goteniškem Snežniku iščejo planinca

Delo 21.01.2023
Helikopter se je moral zaradi slabega vremena vrniti v bazo, reševanje poteka klasično. Na Goteniškem Snežniku v občini Kočevje je zgodaj popoldne stekla obsežna reševalna akcija dveh obnemoglih planincev, od katerih je eden dobil omrzline na… »

NA KOČEVSKEM IŠČEJO OBNEMOGLA PLANINCA: Zaradi slabega vremena reševalna akcija poteka brez helikopterja

Regional 21.01.2023
Na Goteniškem Snežniku v občini Kočevje je zgodaj popoldne stekla obsežna reševalna akcija dveh obnemoglih planincev, od katerih je eden dobil omrzline na nogah. Sprva je poletel helikopter, a se je moral zaradi slabega vremena vrniti v bazo. Gorski… »

Na Goteniškem Snežniku rešujejo premražena pohodnika

Necenzurirano 21.01.2023
V vetrovnem in mrzlem vremenu sta pohodnika obtičala na Goteniškem Snežniku. Ker je eden od njiju dobil omrzline na nogah, sta okoli pol dveh popoldne poklicala na pomoč. V akcijo so stopili reševalci GRS Ljubljana, v zrak pa se je vzpel tudi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem