Povezane novice

Lanišek tretji skakalec zime po polovici sezone

Dnevnik 22.01.2023
Smučarski skakalci so v Saporu zaključili s prvo polovico sezone 2022/23. V drugi del se s prvega mesta podaja Poljak Dawid Kubacki, najboljši Slovenec je Anže Lanišek na visokem tretjem mestu. Na Japonskem je navduševal lanski junak Rjoju… »

Zmaga Kobayashiju, Domen Prevc tik pod stopničkami

Primorske 22.01.2023
Domači smučarski skakalec Ryoyu Kobayashi (280,9 točke) je zmagovalec zadnje tekme ta konec tedna v japonskem Sapporu. Drugo mesto je zasedel Norvežan Halvor Egner Granerud (268,9), tretje pa Nemec Eisenbicher (256,9). Med deseterico najboljših so… »

Domen Prevc dokazal, da še vedno zna!

Zurnal24 22.01.2023
Štirje orli med najboljšo deseterico na tekmi svetovnega pokala v Sapporu. Domači smučarski skakalec Ryoyu Kobayashi (280,9 točke) je zmagovalec zadnje tekme ta konec tedna v japonskem Sapporu. Drugo mesto je zasedel Norvežan Halvor Egner Granerud… »

Domen Prevc razmišljal o dopustu, nato zablestel. Brat Peter prav tako odličen.

SiolNET 22.01.2023
Japonski skakalec Rjoju Kobajaši je še drugič v treh dneh skočil do zmage na tekmi svetovnega pokala v Saporu. V velikem slogu je preskočil konkurenco. Odlično se je v vzgonskem vetru znašel Domen Prevc, ki je z dvanajstega mesta po prvi seriji s… »

Štirje slovenski orli med deseterico; Hrgota že čaka na sezono poletov

Delo 22.01.2023
Domači smučarski skakalec Rjoju Kobajaši je dobil tudi zadnjo tekmo tega konca tedna v japonskem Saporu. Domači smučarski skakalec Rjoju Kobajaši (280,9 točke) je zmagovalec zadnje tekme ta konec tedna v japonskem Saporu. Drugo mesto je zasedel… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem