Povezane novice

Cicipas le strl odpor Italijana, Čeh poskrbel za presenečenje

SiolNET 22.01.2023
Grški teniški zvezdnik Stefanos Cicipas se je uvrstil v četrtfinale odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu. V osmini finala je po petih nizih premagal Italijana Jannika Sinnerja. V četrtfinale sta se že uvrstila Kren Hačanov in Sebastian Korda… »

Poljakinjo Igo Swiatek pokopala prevelika želja po zmagi

Dnevnik 22.01.2023
Na OP Avstralije v tenisu je v osmini finala izpadla prva nosilka Iga Swiatek, ki jo je izločila Kazahstanka Jelena Ribakina. Potem ko je v 2. krogu OP Avstralije izpadel prvi nosilec pri moških Španec Rafael Nadal, je poti na prvem velikem slamu… »

Konec za prvo nosilko, Azarenka v četrtfinalu prvič po 2016

SiolNET 22.01.2023
Prva igralka sveta in lanska zmagovalka Wimbledona sta igrali prvi današnji dvoboj na osrednjem igrišču OP Avstralije. Loparja sta namreč prekrižali Iga Swiatek in Jelena Ribakina, končni rezultat pa je bil presenetljiv, saj se je morala prva… »

OP Avstralije: Cicipas po štiriurnem dvoboju v četrtfinale

Dnevnik 22.01.2023
Grški teniški zvezdnik Stefanos Cicipas se je uvrstil v četrtfinale odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu. V osmini finala je po petih nizih s 6:4, 6:4, 3:6, 4:6, 6:3 premagal Italijana Jannika Sinnerja. Štiriindvajsetletni Grk je v primerjavi s… »

Cicipas v petem nizu le strl odpor Sinnerja

RTV Slovenija 22.01.2023
Osrednji nedeljski obračun Melbourna je bil Stefanos Cicipas – Jannik Sinner. Tretji nosilec je povedel z 2:0 v nizih, a nato se je 15. nosilec vrnil v igro in z izenačenjem izsilil odločilni, peti, niz, v katerem pa je Grk le premagal Italijana… »

Cicipas po hudem boju v četrtfinale

Zurnal24 22.01.2023
Grk Stefanos Cicipas je v osmini finala OP Avstralije šele po petih nizih strl odpor Italijana Jannika Sinnerja. Grški teniški zvezdnik Stefanos Cicipas se je uvrstil v četrtfinale odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu. V osmini finala je po petih… »

Kazahstanka po Kaji Juvan zmlela tudi prvo igralko sveta

Delo 22.01.2023
Poljska teniška zvezdnica Iga Swiatek, prva igralka lestvice WTA, je izpadla v četrtem krogu odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu. Poljska teniška zvezdnica Iga Swiatek, prva igralka lestvice WTA, je izpadla v četrtem krogu odprtega prvenstva… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem