Povezane novice

Ilka Štuhec z najboljšim rezultatom po več kot štirih letih

SiolNET 22.01.2023
Slovenska smučarska šampionka Ilka Štuhec je bila v petek in soboto na obeh smukaških preizkušnjah v Cortini d'Ampezzo v središču pozornosti, potem ko je bila prvi dan druga, v soboto pa je zmagala. V nedeljo se je spoprijela še s… »

Ilka Štuhec: Zmagovati je zabavno

Dnevnik 22.01.2023
Slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec je spet v vrhunski formi. Na smuku v Cortini d'Ampezzo se je desetič v karieri povzpela na najvišjo stopničko na tekmah svetovnega pokala. Slabši konec tedna moških predstavnikov v Kitzbühelu. Če je od prve… »

Avstrijec Feller ni zdržal pritiska in je v Kitzbühelu osrečil Švicarja Yula

RTV Slovenija 22.01.2023
Trdno vodilni po prvi vožnji Manuel Feller ni zdržal pritiska celotne Avstrije in je v finalu odstopil, kar je zmago na slalomu v Kitzbühelu prineslo Švicarju Danielu Yulu. Na drugo mesto se je zavihtel lanski zmagovalec Britanec Dave Ryding. V finalu… »

V Cortini Norvežanka pred vsemi favoritinjami, Ilka Štuhec na 13. mestu

RTV Slovenija 22.01.2023
Po sobotnem zmagoslavju na smuku Cortine je Ilka Štuhec vrhunsko formo pretvorila še v najboljši superveleslalom zadnjih štirih let, saj je bila 13. Za zmagovalko Ragnhild Mowinckel je slovenska šampionka zaostala manj kot sekundo. Z daleč najvišjo… »

S Kitzbühlom ga veže prav posebna ljubezenska zgodba

Delo 22.01.2023
Na znamenitem slalomu v Avstriji se je zmage veselil Švicar Daniel Yule. Slovenska alpska smučarja Štefan Hadalin in Tijan Marovt ostala praznih rok. Švicarski alpski smučar Daniel Yule je še drugič po letu 2020 zmagal na slalomski klasiki za… »

Po finalu preobratov Yule slavi, Ryding pridobil 14 mest

SiolNET 22.01.2023
Zmagovalec letošnjega slaloma za svetovni pokal v Kitzbühelu je Švicar Daniel Yule, drugo mesto si je v finalu, polnem preobratov, privozil Britanec Dave Ryding, tretji pa je bil Norvežan Lucas Braathen. Štefanu Hadalinu se ni uspelo uvrstiti v… »

Daniel Yule še drugič zmagal na slalomski klasiki v Kitzbühelu, Slovenca brez točk

Primorske 22.01.2023
Švicar Daniel Yule je drugič po letu 2020 zmagal na slalomski klasiki za svetovni pokal alpskih smučarjev v Kitzbühelu. Štiri desetinke sekunde je na drugem mestu zaostal lanski zmagovalec, Britanec Dave Ryding, ki je za pičlo stotinko prehitel… »

Daniel Yule še drugič zmagal na slalomski klasiki v Kitzbühelu, Hadalin in Marovt brez točk

Dnevnik 22.01.2023
Švicar Daniel Yule je drugič po letu 2020 zmagal na slalomski klasiki za svetovni pokal alpskih smučarjev v Kitzbühelu. Štiri desetinke sekunde je na drugem mestu zaostal lanski zmagovalec, Britanec Dave Ryding, ki je za pičlo stotinko prehitel… »

O svetovnem prvenstvu še ne razmišljam, gleženj pa ne boli več

Delo 22.01.2023
Na prizorišču prve zmage v svetovnem pokalu po dobrih štirih letih o sezoni smo se pogovarjali z Ilko Štuhec o vrnitvi med elito in novi ekipi. V nadaljevanju preberite: Precej je bilo ugibanj o nastopu v Cortini d'Ampezzo naše vodilne alpske… »

Štuhčeva tako visoko ni bila že več kot štiri leta

Zurnal24 22.01.2023
Ilka Štuhec je osvojila 13. mesto na superveleslalomu v Cortini d'Ampezzo. Slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec je smukaški zmagi v Coritini d'Ampezzo dodala še 13. mesto na superveleslalomu. S tem je dosegla svojo najboljšo uvrstitev na tekmah… »

Mowinckel zmagala na superveleslalomu, Štuhec s 13. mestom do izida sezone

Primorske 22.01.2023
Norvežanka Ragnhild Mowinckel je zmagovalka superveleslaloma za svetovni pokal alpskih smučark v Cortini d'Ampezzo. Drugo mesto je osvojila Avstrijka Cornelia Hütter (+0,30), tretje domačinka Marta Bassino (+0,47). Ilka Štuhec (+0,96) je dan po zmagi… »

Mowinckel zmagala na superveleslalomu, Štuhec s 13. mestom do izida sezone

Slovenske novice 22.01.2023
Ilka Štuhec je dan po zmagi na smuku odpeljala svoj najboljši superveleslalom v svetovnem pokalu v štirih letih. Norvežanka Ragnhild Mowinckel je zmagovalka superveleslaloma za svetovni pokal alpskih smučark v Cortini d'Ampezzo. Drugo mesto je… »

Ilka Štuhec po štirih letih do najvišje uvrstitve v superveleslalomu

Delo 22.01.2023
Za slovo od tekmovanja za svetovni pokal v Cortini d'Ampezzo se je na najvišjo stopnico povzpela še Norvežanka Ragnhild Mowinckel. Superveleslalomsko progo v Cortini d'Ampezzo je najbolje presmučala Ragnhild Mowinckel. Norveška alpska smučarka je s… »

To je po zmagi Štuhčeve naredila Tina Maze

Zurnal24 22.01.2023
Lepa gesta najboljše slovenske smučarke vseh časov. Ilka Štuhec je na sobotni smukaški tekmi v Cortini d'Ampezzo prekinila štiriletno sušo in se po po kar 49 mesecih spet zavihtela na najvišjo stopničko. To je bila njena jubilejna 10. zmaga v… »

Novice dneva »

55-letnik voznik umrl na cesti med Škofjo Loko in Železniki

Necenzurirano pred 7 uramiše 4 povezane

V prvih 77 trgovalnih dneh do več kot 9 % donosa

Delo pred tremi uramiše 5 povezanih

Tanje Fajon in Andreje Katič menda ne bo na listi SD

Zurnal24 pred 7 uramiše 1 povezana

DZ določa datum za tri posvetovalne referendume

RTV Slovenija pred 5 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem