Povezane novice

Monterey Park: Med kitajskim novim letom ubitih 10 ljudi, policija na sledi napadalcu

RTV Slovenija 22.01.2023
V soboto zvečer je med praznovanjem kitajskega novega leta v kraju Monterey Park v Kaliforniji moški s strelnim orožjem po navedbah policije ubil najmanj deset ljudi, še najmanj deset je ranjenih. Policija je na sledi osumljencu. Šerifov urad je… »

V streljanju na praznovanju v ZDA deset mrtvih

Delo 22.01.2023
Na praznovanju kitajskega novega leta v Monterey Parku v Kaliforniji je v soboto zvečer po lokalnem času prišlo do streljanja. Na praznovanju kitajskega novega leta v Monterey Parku v Kaliforniji je v soboto zvečer po lokalnem času prišlo do… »

Streljanje med večtisočglavo množico, več mrtvih

Zurnal24 22.01.2023
Na dogodku se je zbralo več tisoč ljudi, končalo se je s tragedijo. Na praznovanju kitajskega novega leta v Monterey Parku v Kaliforniji je v soboto zvečer po lokalnem času prišlo do streljanja. Ustreljenih je bilo več ljudi, so poročale tuje… »

V streljanju na praznovanju kitajskega novega leta v ZDA deset mrtvih #video

SiolNET 22.01.2023
V soboto nekaj po 22. uri je v Monterey Parku v okrožju Los Angelesa prišlo do množičnega streljanja blizu mesta praznovanja kitajskega lunarnega novega leta. Na dvodnevnem festivalu, enem največjih dogodkov v regiji, se je zbralo več kot deset… »

Lov na strelca, ki je v Kaliforniji sinoči ubil deset ljudi

Dnevnik 22.01.2023
Na praznovanju kitajskega novega leta v Monterey Parku v Kaliforniji je v soboto zvečer po lokalnem času prišlo do streljanja. Umrlo je deset ljudi, je danes sporočila policija. Strelca še niso ujeli. Streljanje naj bi izbruhnilo, ko se je… »

Deset mrtvih v množičnem streljanju v Kaliforniji

Nova 24TV 22.01.2023
Streljanje (Foto: epa) Na praznovanju kitajskega novega leta v Monterey Parku v Kaliforniji je v soboto zvečer po lokalnem času prišlo do streljanja. Umrlo je vsaj deset ljudi, je danes po poročanju tujih tiskovnih agencij sporočila policija. Druge… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem