Povezane novice

V mariborskem nakupovalnem središču potencialno nevarni predmeti

SiolNET 22.01.2023
Z mariborske policijske uprave so sporočili, da so jih v soboto okoli 16. ure obvestili o potencialno nevarnih predmetih v enem izmed nakupovalnih središč v Mariboru. Nevarnih ali sumljivih predmetov za zdaj še niso našli. Kot so zapisali, so se na… »

Otrok umrl, je šlo za malomarnost?

Slovenske novice 22.01.2023
Pokojni naj bi bil deček, star okoli sedem let, bil pa naj bi na rojstnodnevni zabavi. »Policisti še naprej intenzivno zbirajo obvestila o okoliščinah dogodka in nadaljujejo s preiskavo suma storitve kaznivega dejanja povzročitve smrti iz… »

Po smrti otroka so se odzvale Terme Ptuj: Pretreseni smo, izrekamo sožalje družini

Slovenske novice 22.01.2023
Po utopitvi otroka v Termah Ptuj policisti preiskujejo sum povzročitve smrti iz malomarnosti. Pisali smo, da policisti intenzivno zbirajo obvestila o sobotnem tragičnem dogodku v Termah Ptuj, ko je otrok po utapljanju v bazenu umrl v bolnišnici. V… »

Po utopitvi otroka policisti preiskujejo sum povzročitve smrti iz malomarnosti

24ur 22.01.2023
Po tragičnem dogodku, ko se je v bazenu utopil otrok, Policija sporoča, da nadaljuje s preiskavo: "Policisti še naprej intenzivno zbirajo obvestila o okoliščinah dogodka in nadaljujejo s preiskavo suma storitve kaznivega dejanja povzročitve smrti iz… »

To glede utopljenega otroka pravijo v Termah Ptuj

Zurnal24 22.01.2023
Policisti intenzivno zbirajo obvestila o sobotnem tragičnem dogodku v Termah Ptuj, ko je otrok po utapljanju v bazenu umrl v bolnišnici. V Termah Ptuj so ob dogodku pretreseni in izrekajo sožalje družini, njihovi predstavniki pa sodelujejo s… »

PO UTOPITVI OTROKA V TERMAH: Policisti preiskujejo sum povzročitve smrti iz malomarnosti

Regional 22.01.2023
Policisti še naprej intenzivno zbirajo obvestila o okoliščinah sobotnega tragičnega dogodka v Termah Ptuj, ko je otrok po utapljanju v bazenu umrl v bolnišnici. Policisti nadaljujejo preiskavo suma storitve kaznivega dejanja povzročitve smrti iz… »

Novo o utopitvi otroka v Termah Ptuj

Zurnal24 22.01.2023
Preminuli otrok se je udeležil rojstnodnevne zabave. Policisti še naprej intenzivno zbirajo obvestila o okoliščinah sobotnega tragičnega dogodka v Termah Ptuj, ko je otrok po utapljanju v bazenu umrl v bolnišnici. Policisti nadaljujejo preiskavo… »

Malomarnost Term Ptuj? Otrok se je utopil na rojstnodnevni zabavi v organizaciji animatorjev

Nova 24TV 22.01.2023
Foto: iStock Policisti še naprej intenzivno zbirajo obvestila o okoliščinah sobotnega tragičnega dogodka v Termah Ptuj, ko je otrok po utapljanju v bazenu umrl v bolnišnici. Policisti nadaljujejo preiskavo suma storitve kaznivega dejanja povzročitve… »

Tragedija na Ptuju

Spodnje Podravje 22.01.2023
Včeraj okrog 11:45 se je na Ptuju v Termah Ptuj utapljal otrok. Otroka so po oživljanju odpeljali v bolnišnico, a je kljub zdravstveni pomoči v bolnišnici umrl. Policisti po zadnjih podatkih še vedno aktivno zbirajo podatke o okoliščinah dogodka… »

Policisti preiskujejo sum povzročitve smrti iz malomarnosti

Delo 22.01.2023
Po utopitvi otroka je dežurni preiskovalni sodnik odredil sodno obdukcijo, policisti pa bodo o vseh ugotovitvah obvestili okrožno državno tožilstvo. Policisti še naprej intenzivno zbirajo podatke o okoliščinah včerajšnjega tragičnega dogodka v… »

Po utopitvi otroka v Termah Ptuj policisti preiskujejo sum povzročitve smrti iz malomarnosti

Primorske 22.01.2023
Policisti še naprej zbirajo obvestila o okoliščinah sobotnega tragičnega dogodka v Termah Ptuj, ko je otrok po utapljanju v bazenu umrl v bolnišnici. Policisti nadaljujejo preiskavo suma storitve kaznivega dejanja povzročitve smrti iz malomarnosti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem