Povezane novice

Andrej Rubljov se je proti danskemu najstniku rešil iz brezna

Dnevnik 23.01.2023
Magda Linette se je na OP Avstralije v tenisu pri 30 letih prvič uvrstila v četrtfinale turnirja za grand slam. Andrej Rubljov je hodil po ozki vrvi nad prepadom, se po njej precej gibal, a na koncu vendarle uspešno prišel do cilja ter v osmini finala… »

Hrvatica piše avstralsko pravljico, Poljakinja ne more verjeti

SiolNET 23.01.2023
Donna Vekić, hrvaška teniška igralka, je z uvrstitvijo v četrtfinale OP Avstralije že izenačila svojo najboljšo uvrstitev na turnirjih za grand slam. Tudi tokrat ni šlo brez presenečenj, saj je Poljakinja Magda Linette domov poslala četrto… »

Đoković nagnal tekmecem strah v kosti

RTV Slovenija 23.01.2023
Novak Đoković je v osmini finala grand slam turnirja v Melbournu ekspresno razblinil vse upe Alexa De Minaura o morebitnem presenečenju. Zadnjega Avstralca v žrebu je po dobrih dveh urah premagal 6:2, 6:1 in 6:2. 24. igralec sveta je korak z… »

Đoković se je hitro popravil, da ne jemlje prepovedanih tablet

SiolNET 23.01.2023
"Ne, ne, ne jemljem tistih tablet," se je hitro popravil Novak Đoković v intervjuju takoj po končanem dvoboju osmine finala. Srb je prav tako razkril, kako je z njegovo poškodovano nogo, o kateri se je v zadnjih dneh veliko govorilo. Mnogi so z… »

Đoković zanesljivo v četrtfinale

Delo 23.01.2023
V osmini finala je po izjemni predstavi s 6:2, 6:1, 6:2 premagal domačina Alexa De Minaura. Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je brez težav napredoval v četrtfinale na odprtem prvenstvu Avstralije v Melbournu. V osmini finala je po izjemni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem