Povezane novice

Poslovili so se od Lise Marie Presley, ki je pokopana poleg očeta in sina #video

SiolNET 23.01.2023
V nedeljo so v dvorcu Graceland v Tennesseeju, kjer je živel in je pokopan kralj rokenrola Elvis Presley, pokopali njegovo hčer Liso Marie, ki je umrla 12. januarja letos. Stara je bila 54 let. Oboževalci so se lahko od nje poslovili na javni spominski… »

Mož hčerke Lise Marie Presley med žalno slovesnostjo oznanil, da je oče

24ur 23.01.2023
Riley Keough, hčerka nedavno preminule Lise Marie Presley, in njen mož Ben Smith-Petersen sta starša deklice. Novico o tem, da je bila edina hčerka Elvisa Presleyja babica, je med govorom na žalni slovesnosti razkril njen zet. Besede, ki so med… »

Zadnje slovo od Lise Marie Presley: "Popolnoma strti smo, Lisa, in radi te imamo."

RTV Slovenija 23.01.2023
Na stotine oboževalcev, znani glasbeniki in drugi zvezdniški prijatelji ter sorodniki pokojne Lise Marie Presley so se zbrali na posestvu Graceland, kjer je potekala spominska slovesnost. Edinega otroka kralja rokenrola Elvisa Presleyja so po nenadni… »

Ga prepoznate? Na žalni slovesnosti za Presleyjevo poskrbel za ganljiv trenutek

Zurnal24 23.01.2023
Na žalni slovesnosti spregovorilo več znanih obrazov. Lisa Marie Presley je za vedno oči zaprla 12. januarja 2022, k večnemu počitku pa so jo položili sedem dni pozneje, in sicer na očetovem posestvu Graceland, kjer je pokopana ob sinu Benjaminu… »

Hči Lise Marie Presley v žalnem govoru razkrila dobro varovano skrivnost

Zurnal24 23.01.2023
Pokopali so jo tri dni pred žalno slovesnostjo. Profimedia 19. januarja so k večnemu počitku položili edinko Elvisa Presleyja, Liso Marie Presley. Pokopali so jo na posestvu Graceland ob sinu Benjaminu, ki si je pred dvema letoma sodil sam. Pravijo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem