Povezane novice

Lavrov: Zahod ni več v hibridni, ampak v pravi vojni z Rusijo

RTV Slovenija 23.01.2023
Ruski zunanji minister Sergej Lavrov je med obiskom v Južni Afriki, ki se pripravlja na skupne vojaške vaje z Rusijo in Kitajsko, dejal, da Zahod ni več v hibridni vojni z Rusijo, ampak dejansko v pravi vojni. "Ko govorimo o tem, kaj se dogaja v… »

Hudi spopadi na vzhodu: "Vsak tank, primeren za boj, bi moral biti na naši frontni črti"

SiolNET 23.01.2023
"Vsak tank, primeren za boj, bi moral biti na naši frontni črti," je na Telegramu zapisal vodja urada ukrajinskega predsednika Volodimirja Zelenskega Andrij Jermak po tem, ko so na vzhodu Ukrajine v bližini Bahmuta in Avdiivke danes znova potekali hudi… »

'Ruska vojska napadla ne glede na lastne izgube'

24ur 23.01.2023
Na vzhodu Ukrajine so v bližini Bahmuta in Avdijivke znova potekali hudi spopadi med rusko in ukrajinsko vojsko, so sporočili iz ukrajinskega generalštaba. V Kijevu so medtem opozorili, da ukrajinska vojska potrebuje več sto bojnih tankov za ponovno… »

"Napadajo, ne glede na izgube!"

Zurnal24 23.01.2023
Ukrajina se že skoraj enajst mesecev brani pred rusko invazijo. Na vzhodu Ukrajine so danes v bližini Bahmuta in Avdijivke znova potekali hudi spopadi med rusko in ukrajinsko vojsko, so sporočili z ukrajinskega generalštaba. V Kijevu so medtem… »

Ukrajina prosi za tanke, Lavrov pa: Zahod je v pravi vojni z nami

Zurnal24 23.01.2023
Zaostrovanje razmer med Rusijo in Zahodom zaradi pomoči zahodnih držav Ukrajini. Ruski zunanji minister Sergej Lavrov je dejal, da zahod ni več v hibridni vojni z Rusiji, pač pa praktično v pravi vojni. Ob tem je na skupni novinarski konferenci z… »

Korupcija v Ukrajini / »Ne bo vrnitve k temu, kar je bilo v preteklosti«

Mladina 23.01.2023
Nepravilnosti v državnem aparatu. Višji ukrajinski uradnik osumljen poneverbe, ukrajinsko obrambno ministrstvo pa je napihnilo cene v nedavno sklenjeni pogodbi za nakup hrane za vojake. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v svojem nagovoru v… »

Zelenski po poročilih o korupciji obljubil ukrepanje

RTV Slovenija 23.01.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je dan po tem, ko je bil višji ukrajinski uradnik osumljen poneverbe, obrambno ministrstvo pa, da je napihnilo cene v pogodbi, obljubil odločno ukrepanje proti nepravilnostim v državnem aparatu. "Družba bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem