Povezane novice

Vučić: Brez tega Srbiji grozijo hude posledice #video

SiolNET 23.01.2023
Načrt za Kosovo, ki sta ga predstavila Washington in Bruselj, je postal de facto pogajalski okvir za vstop Srbije v Evropsko unijo, je v nagovoru narodu dejal srbski predsednik Aleksandar Vučić. Opozoril je na politične in gospodarske posledice, če… »

Vučić / »Srbiji grozijo hude posledice, če ne normalizira odnosov s Kosovom«

Mladina 23.01.2023
Načrt za Kosovo, ki sta ga predstavila Washington in Bruselj, je postal de facto pogajalski okvir za vstop Srbije v Evropsko unijo, je dejal srbski predsednik Aleksandar Vučić. Načrt za Kosovo, ki sta ga predstavila Washington in Bruselj, je postal de… »

Pripadniki posebne enote kosovske policije streljali na srbsko vozilo in ranili sovoznika

RTV Slovenija 23.01.2023
Pripadniki posebne enote kosovske policije so na severu Kosova streljali na vozilo, v katerem sta bila dva Srba, enega izmed njiju so ranili. Voznik avtomobila v streljanju na severu Kosova ni bil poškodovan, sopotnika pa so ranili v prsni koš, so… »

Pripadniki posebne kosovske policije streljali na srbsko vozilo

24ur 23.01.2023
Pripadniki posebne enote kosovske policije so na severu Kosova streljali na vozilo, v katerem sta bila dva Srba, in enega od njiju ranili. Srbski predsednik Aleksandar Vučić bo o razmerah, povezanih s Kosovom, nagovoril javnost, o njih pa je že… »

Pripadniki posebne enote policije na severu Kosova streljali na srbsko vozilo in ranili eno osebo

Primorske 23.01.2023
Pripadniki posebne enote kosovske policije so danes dopoldne na severu Kosova streljali na vozilo, v katerem sta bila dva Srba, in enega od njiju ranili. Srbski predsednik Aleksandar Vučić bo o razmerah, povezanih s Kosovom, danes nagovoril javnost, o… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem