Povezane novice

Tesna zmaga Srbije, Slovenija prvenstvo končala kot deseta

SiolNET 23.01.2023
Znani so četrtfinalni pari svetovnega prvenstva v rokometu: Danska - Madžarska, Švedska - Egipt, Norveška - Španija, Francija - Nemčija. Danska si je prvo mesto v skupini 4 priigrala z zmago nad Egiptom 30:25, Norveška pa prvo v skupini 3 z zmago… »

Danci ugnali Egipt in se izognili Švedom v četrtfinalu, Slovenci končali na desetem mestu

RTV Slovenija 23.01.2023
Rokometaši Danske so si v zadnjem krogu drugega dela svetovnega prvenstva kot zadnji priigrali četrtfinale. V Malmöju so ob glasni podpori navijačev premagali Egipt s 30:25 in se bodo v četrtfinalu srečali z Madžarsko. Ponedeljkove obračune… »

Znano, na katerem mestu je končala Slovenija! To pomeni ...

Zurnal24 23.01.2023
Danska je postala še zadnji četrtfinalist, medtem ko je Sloveniji pripadlo deseto mesto na SP. Rokometaši Danske so si v današnjih tekmah 3., zadnjega kroga drugega dela svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem kot zadnji priigrali četrtfinale… »

Sloveniji deseto mesto na SP in kvalifikacije za olimpijske igre

24ur 23.01.2023
Rokometaši Danske so si v današnjih tekmah 3., zadnjega kroga drugega dela svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem kot zadnji priigrali četrtfinale. Za ta dosežek so premagali Egipt s 30:25. Že pred tem so imeli nadaljevanje SP zagotovljeno… »

V leto 2023 kot najučinkovitejša Kekova izbranca vstopata Šporar in Celar

RTV Slovenija 23.01.2023
Čez točno dva meseca bo Slovenija v Kazahstanu začela boj za Euro 2024. Deset tekem v papirnato ugodni skupini H bo pokazalo, ali so navijaške sanje realne. In kdo od izbranih Kekovih slovenskih nogometnih ladij vstopa v letu 2023 z najboljšo… »

Nekdanji selektor znova brez milosti nad slovensko reprezentanco

SiolNET 23.01.2023
Za slovensko rokometno izbrano vrsto se je v nedeljo končalo svetovno prvenstvo 2023. Končna uvrstitev Slovenije bo znana po ponedeljkovih zadnjih obračunih drugega dela, je pa črto pod slovenske igre že potegnil nekdanji slovenski selektor in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem