Povezane novice

Robert Golob: Končno imam popolno vlado

Slovenske novice 24.01.2023
Ministrska ekipa, ki bo po novem štela 20 članov, pa se bo še danes sestala na seji vlade. Premier Robert Golob je na seji DZ, na kateri bodo glasovali o devetih ministrskih kandidatih, kot predvideva reorganizacija vlade, dejal, da ima po osmih… »

Robert Golob: Končno imam popolno vlado #foto

SiolNET 24.01.2023
DZ je s 55 glasovi za in 29 glasov proti imenoval devet ministrov 15. slovenske vlade, ki jo vodi Robert Golob. Ministri so funkcije zasedli z reorganizacijo vlade, kot so si jo koalicijski partnerji zamislili ob nastopu mandata. Vlada ima po novem 20… »

Po osmih mesecih Golob končno s popolno vlado

Delo 24.01.2023
Ministrski kabinet, ki bo odslej 20-članski, bo na ustanovni seji imenoval nove državne sekretarje. Že v sredo bo nov koalicijski vrh. »Po mesecih boja smo prišli do točke, ko lahko zmagovalci na volitvah uveljavimo svojo legitimno pravico do… »

DZ s 55 glasovi potrdil listo ministrskih kandidatov

RTV Slovenija 24.01.2023
Državni zbor je po pričakovanjih potrdil devet ministrskih kandidatov, ki prevzemajo vodenje novih ali preoblikovanih ministrstev. Vlada Roberta Goloba bo torej po osmih mesecih začela delovati v sestavi, kot si jo je koalicija zamislila na začetku… »

DZ potrdil kandidate za ministre, Golobova vlada odslej z 20 resorji

24ur 24.01.2023
Državni zbor je na glasovanju potrdil listo ministrskih kandidatov. Vlada premierja Roberta Goloba bo imela odslej 20 resorjev. Golob je pred glasovanjem na seji dejal, da ima po osmih mesecih končno popolno vlado. Sprememba vlade ni personalna, temveč… »

Premier Golob / »Po osmih mesecih imam končno popolno vlado«

Mladina 24.01.2023
"Sprememba vlade ni personalna, temveč vsebinska, njen namen pa je doseganje novih strateških prebojev in odgovarjanje na strateške izzive našega časa," je poudaril predsednik vlade Robert Golob. Premier Robert Golob je na seji DZ, na kateri bodo… »

Golob: Končno stojim na tem mestu s popolno vlado

Primorske 24.01.2023
Premier Robert Golob je na seji DZ, na kateri bodo glasovali o devetih ministrskih kandidatih, kot predvideva reorganizacija vlade, dejal, da ima po osmih mesecih končno popolno vlado. Sprememba vlade ni personalna, temveč vsebinska, njen namen pa je… »

Lista devetih ministrskih kandidatov danes na glasovanje v DZ

Delo 24.01.2023
DZ redno zasedanje nadaljuje tudi s poslanskimi vprašanji Robertu Golobu. Levica si je premislila, zdaj bo podprla novelo zakona o finančni upravi. V državnem zboru bodo danes odločali o listi devetih ministrskih kandidatov, ki bodo z reorganizacijo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem