Povezane novice

To so ministrice in ministri Golobove vlade #foto

SiolNET 24.01.2023
DZ je potrdil listo devetih ministrskih kandidatov. Po osmih mesecih od nastopa mandata je tako vlada Roberta Goloba sestavljena, kot so si jo zamislili koalicijski partnerji. Po novem ima 20 resorjev. Poglejte, kdo jih bo vodil. 1 / 20 2 / 20 3 / 20 4 /… »

Potrdili nove ministre, vlada zdaj z 20 resorji. Bodo tako res bolj učinkoviti?

Slovenske novice 24.01.2023
Potrdili so devet ministrov in ministric. Ministrska ekipa vlade Roberta Goloba je dobila novo podobo. DZ je danes s 55 glasovi poslancev koalicije in narodnih skupnosti potrdil devet ministrov in ministric, ki bodo vodili ministrstva skladno z na… »

VLADA V DRUGAČNI SESTAVI: Po novem ima 20 resorjev

Regional 24.01.2023
DZ je s 55 glasovi za in 29 glasovi proti imenoval devet ministrov 15. slovenske vlade, ki jo vodi Robert Golob. Glasovanje je bilo potrebno zaradi reorganizacije vlade, ki jo je prinesla novela zakona o vladi. Ta predvideva 20-člansko ministrsko ekipo… »

Golob Mahniču / »Ali boste kdaj preboleli 24. april?«

Mladina 24.01.2023
IZJAVA DNEVA. "Fascinantno je poslušati vaše konstrukte, ki so v celoti izmišljeni. Vedno znova se človek vpraša, ali boste kdaj preboleli 24. april. Očitno ga ne morete." "V oddaji na TV Slovenija se je ponavljajo ime Martin Berišaj, za katerega… »

Golob: Plačni sistem že v startu ni mogel delovati

Dnevnik 24.01.2023
Premier Robert Golob je v parlamentu odgovarjal na očitke o parcialni obravnavi različnih skupin zaposlenih v javni upravi – in jih zavrnil, češ da plačni sistem ne deluje zaradi parcialnih potez prejšnjih vlad. Zgodilo pa se je tudi prvo… »

Levica sprejela kompromis, v SD ga niso

Dnevnik 24.01.2023
Koalicija je po odložilnem vetu državnega sveta z glasovi Gibanja Svoboda in Levice vnovič potrdila novelo zakona o finančni upravi. Zaradi številnih pomislekov glede tajnega sledenja blagu brez sodne odredbe bo šel sporni člen v ustavno presojo s… »

Vlada imenovala več državnih sekretarjev

24ur 24.01.2023
Državni zbor je potrdil devet ministrskih kandidatov, vlada premierja Roberta Goloba pa je tako zaživela v obliki, kot si jo je koalicija zamislila ob nastopu mandata. 15. slovenska vlada ima tako tri nova ministrstva in skupno 20 ministrov. Ob tem so… »

Prva poteza vlade po imenovanju novih ministrov

Zurnal24 24.01.2023
Na 33. redni seji vlade so sprejeli prve odločitve v novi zasedbi. Državni zbor je danes potrdil spremembo sestave 15. slovenske vlade, na čelu katere je Robert Golob. Vlada, ki zdaj šteje 20 članov in ima tri nova ministrstva, se je že sestala na… »

Državni zbor potrdil listo devetih ministrskih kandidatov

Primorske 24.01.2023
Državni zbor je s 55 glasovi za in 29 glasovi proti imenoval devet ministrov 15. slovenske vlade, ki jo vodi Robert Golob. Glasovanje je bilo potrebno zaradi reorganizacije vlade, ki jo je prinesla novela zakona o vladi. Ta predvideva 20-člansko… »

Golobu se je uresničila želja

Zurnal24 24.01.2023
Državni zbor je potrdil novo sestavo 15. slovenske vlade. Vlado tako po novem sestavlja 19 ministric in ministrov ter predsednik vlade. Državni zbor je novo sestavo potrdil s 55 glasovi za in 29 proti. Proti so glasovali poslanci opozicijskih SDS in… »

Premier odgovarjal na poslanska vprašanja: Kdaj boste preboleli 24. april?

24ur 24.01.2023
Plačni sistem danes ne deluje zaradi vseh parcialnih dogovorov, ki so jih v preteklosti sprejemale vse dosedanje vlade, je v odgovoru na poslansko vprašanje v DZ dejal predsednik vlade Robert Golob. Napovedal je, da bo napovedana plačna reforma… »

Golob Mahniču: "April je že mimo, mogoče bi bilo dobro pogledati v koledar"

Zurnal24 24.01.2023
Po Golobovih besedah v največji opozicijski stranki ne morejo preboleti 24. aprila, ko je stranka Gibanje Svoboda slavila na parlamentarnih volitvah. DZ bo danes odločal o listi devetih ministrskih kandidatov, ki bodo z reorganizacijo vlade zasedli… »

Golob: Plačni sistem danes ne deluje, in sicer zaradi parcialnih dogovorov različnih vlad

SiolNET 24.01.2023
Na rednem zasedanju DZ so danes poslanci postavljali vprašanja premierju Robertu Golobu. Poslanca SDS in NSI, Zvonko Černač in Janez Žakelj sta premierja spraševala o plačni reformi, poslanec SDS Žan Mahnič pa o pisanju nekaterih medijev na… »

Golob ob očitkih opozicije: Plačni sistem ne deluje zaradi parcialnih dogovorov preteklih vlad

RTV Slovenija 24.01.2023
Premier Robert Golob je v okviru poslanskih vprašanj v DZ-ju odgovarjal glede prenove plačnega sistema v javnem sektorju, o očitkih glede domnevnih koruptivnih dejanj in prodaji slovenskega lesa v tujino. Potem ko so v ponedeljek na poslanska… »

Golob Mahniču o domnevni korupcijski aferi na Kosovu: Očitno ne morete preboleti 24. aprila

Dnevnik 24.01.2023
Premier Robert Golob je v DZ zanikal kakršnokoli vpletenost v domnevno korupcijsko afero na Kosovu, glede katere je nanj poslansko vprašanje naslovil poslanec SDS Žan Mahnič. »Fascinantno je poslušati vaše konstrukte, ki so v celoti izmišljeni… »

Novice dneva »

Smučišče na Kaninu želi kupiti Bojan Križaj

Zurnal24 pred 4 uramiše 2 povezani

Prenova UKC Ljubljana: Na ministrstvu so si premislili

Dnevnik pred 2 minutamaše 1 povezana

Nova zapora Dunajske ceste čez praznike

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem