Povezane novice

Skupina Wagner na robu propada?

SiolNET 24.01.2023
Po navedbah ruske nevladne organizacije Russia Behind Bars je več deset tisoč borcev skupine Wagner, rekrutiranih za boj v Ukrajini, izginilo ali umrlo. Čeprav je skupina Wagner v zadnjih mesecih rekrutirala približno 50 tisoč borcev, vključno s… »

V Ukrajini niz odstopov visokih uradnikov: so se okoristili s finančno pomočjo Zahoda?

SiolNET 24.01.2023
Več visokih uradnikov v Ukrajini je danes po razkritju domnevnih nepravilnosti in korupcije napovedalo odstop. Med njimi so namestnik ministra za obrambo Vjačeslav Šapovalov, namestnik vodje kabineta predsednika Kirilo Timošenko in namestnik… »

Serija odstopov in razrešitev. Kaj se dogaja v Kijevu?

24ur 24.01.2023
V Ukrajini se vrstijo politični pretresi. Po tragičnem strmoglavljenju helikopterja z vrhom notranjega ministrstva na krovu in odstopu predsednikovega svetovalca Alekseja Orestoviča, sedaj še serija razrešitev in odstopov s pomembnih političnih… »

V Ukrajini odstopila visoka uslužbenca, zamenjava v tožilstvu

RTV Slovenija 24.01.2023
Namestnik vodje urada predsednika Ukrajine Volodimirja Zelenskega Kirilo Timošenko je sporočil, da je predsedniku podal odstopno izjavo. Odstopil je tudi namestnik obrambnega ministra Vjačeslav Šapovalov, odstavili pa so namestnika generalnega… »

Korupcijski škandal v Ukrajini / Vrstijo se odstopi

Mladina 24.01.2023
Več visokih uradnikov v Ukrajini je po razkritju korupcije napovedalo odstop. Več visokih uradnikov v Ukrajini je danes po razkritju domnevnih nepravilnosti in korupcije napovedalo odstop. Med njimi so namestnik ministra za obrambo Vjačeslav… »

Zelenski s hudimi težavami v svoji ekipi

Zurnal24 24.01.2023
Eden izmed ključnih pomočnikov ukrajinskega predsednika je odstopil pred pričakovanim preoblikovanjem vlade. Več uradnikov bo tej potezi sledilo. Več visokih uradnikov v Ukrajini je danes po razkritju domnevnih nepravilnosti in korupcije napovedalo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem