Povezane novice

Noro, nov rekord med ženskami: Mikaela dosegla 83 zmag

Slovenske novice 24.01.2023
Zdaj bo lovila rekord legendarnega Ingemarja Stenmarka. Mikaela Shiffrin je postala prva alpska smučarka v zgodovini, ki je na tekmah svetovnega pokala v alpskem smučanju osvojila 83 zmag. Američanka se je novega podviga veselila na veleslalomu na… »

Kruta realnost ob spremljanju Hadalina

Dnevnik 24.01.2023
Mikaela Shiffrin je z izjemno formo in samozavestjo na veleslalomu svetovnega pokala v alpskem smučanju v San Vigiliu ubranila izjemni napad Lare Gut-Behrami ter se na večni lestvici najboljših vseh časov osvobodila Lindsey Vonn. Ženski veleslalom… »

Mikaela Shiffrin s 83. zmago kariere podrla rekord Lindsey Vonn

RTV Slovenija 24.01.2023
Na prvem od dveh veleslalomov na Kronplatzu se je Mikaela Shiffrin otresla družbe rojakinje Lindsey Vonn in je zdaj s 83 zmagami v svetovnem pokalu nova rekorderka med alpskimi smučarkami, s čimer se uradno začne lov na 86 zmag Ingemarja Stenmarka. V… »

Shiffrinova za zgodovino: prva alpska smučarka s 83 zmagami v svetovnem pokalu

24ur 24.01.2023
Mikaela Shiffrin je postala prva alpska smučarka v zgodovini, ki je na tekmah svetovnega pokala v alpskem smučanju osvojila 83 zmag. Američanka se je novega podviga veselila na veleslalomu na Kronplatzu (Plan de Corones) v italijanskih Dolomitih… »

Nova rekorderka ostala brez besed: Ne vem, kaj naj zdaj rečem #video

SiolNET 24.01.2023
Mikaela Shiffrin je postala prva alpska smučarka v zgodovini, ki je na tekmah svetovnega pokala v alpskem smučanju osvojila 83 zmag. Zgodovinskega podviga se je veselila na veleslalomu na Kronplatzu (Plan de Corones) v italijanskih Dolomitih. Sicer zelo… »

Izjemen rekord Shiffrinove, zdaj pred njo le še legendarni Stenmark

Delo 24.01.2023
Ameriška smučarska šampionka po številu zmag v svetovnem pokalu pustila za seboj rojakinjo Lindsey Vonn. Nova dobra uvrstitev Ane Bucik. Ameriška smučarska zvezdnica Mikaela Shiffrin je postala rekorderka po številu prvih mest v svetovnem pokalu… »

Rekordna zmaga Mikaele Shiffrin, uspešen napad edine Slovenke v finalu

SiolNET 24.01.2023
Američanka Mikaela Shiffrin v Kronplatzu v italijanskih Dolomitih spet piše zgodovino. S 83. zmago v svetovnem pokalu je postala rekorderka med smučarkami po številu zmag v svetovnem pokalu. Ana Bucik je veleslalom končala na 14. mestu (+2.93) in za… »

Shiffrinova spisala zgodovino, soliden nastop Bucikove

Zurnal24 24.01.2023
Američanka Mikaela Shiffrin je postala prva alpska smučarka s 83 zmagami v svetovnem pokalu. Mikaela Shiffrin je postala prva alpska smučarka v zgodovini, ki je na tekmah svetovnega pokala v alpskem smučanju osvojila 83 zmag. Američanka se je novega… »

Američanka Mikaela Shiffrin prva alpska smučarka s 83 zmagami v svetovnem pokalu

Primorske 24.01.2023
Mikaela Shiffrin je postala prva alpska smučarka v zgodovini, ki je na tekmah svetovnega pokala v alpskem smučanju osvojila 83 zmag. Američanka se je novega podviga veselila na veleslalomu na Kronplatzu (Plan de Corones) v italijanskih Dolomitih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem