Povezane novice

Tudi glasovi Levice preprečili padec zakona

Dnevnik 24.01.2023
Koalicija je po odložilnem vetu državnega sveta z glasovi Gibanja Svoboda in Levice vnovič potrdila novelo zakona o finančni upravi. Zaradi številnih pomislekov glede tajnega sledenja blagu brez sodne odredbe bo šel sporni člen v ustavno presojo s… »

Česa takega pa še ne: ste videli, kaj so v državnem zboru storili poslanci Levice?

Slovenske novice 24.01.2023
Napovedali ustavno presojo zakona, ki so ga sami podprli. Državni zbor je po odložilnem vetu državnega sveta znova podprl novelo zakona o finančni upravi. Glede na napovedi je bilo sicer pričakovati nasprotno, a so poleg poslancev Svobode glasove… »

Levica zagotovila glasove noveli zakona o finančni upravi

Delo 24.01.2023
Glede na napovedi je bilo pričakovati drugačen izid, a so poleg poslancev Svobode glasove prispevali tudi v Levici. V SD so se vzdržali. DZ je po odložilnem vetu državnega sveta znova podprl novelo zakona o finančni upravi. Glede na napovedi je bilo… »

DZ znova podprl novelo zakona o finančni upravi

Primorske 24.01.2023
DZ je po odložilnem vetu državnega sveta znova podprl novelo zakona o finančni upravi. Glede na napovedi je bilo sicer pričakovati nasprotno, a so poleg poslancev Svobode glasove prispevali tudi v Levici. Dogovorili so se namreč, da bodo domnevno… »

Novela zakona o finančni upravi sprejeta, o spornem členu bo odločalo ustavno sodišče

RTV Slovenija 24.01.2023
Poslanci so sprejeli novelo zakona o finančni upravi, na katero je dal veto DS. Iz Levice so še pred glasovanjem sporočili, da bodo novelo skupaj z Gibanjem Svobode podprli, nato pa sporni člen poslali na ustavno sodišče s predlogom za začasno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem