Povezane novice

Nov dan na Ofemu, nova zlata medalja za Slovenijo

Dnevnik 24.01.2023
Slovenska reprezentanca je na Olimpijskem festivalu evropske mladine (Ofem) 2023 v italijanski Furlaniji Julijski Krajini osvojila drugo zlato medaljo. Biatlonec Pavel Trojer je v posamičnem sprintu na razdalji 7,5 km za več kot 20 sekund ugnal… »

Mladi biatlonec priboril Sloveniji drugo zlato odličje

Zurnal24 24.01.2023
Pavel Trojer na Ofemu v biatlonu do zlatega odličja. Slovenski biatlonec Pavel Trojer je Sloveniji na zimskem Olimpijskem festivalu evropske mladine (Ofem) 2023 v italijanski Furlaniji Julijski Krajini priboril drugo zlato odličje. V posamičnem sprintu… »

Mladi slovenski biatlonec do velikega uspeha

SiolNET 24.01.2023
Sedemnajstletni slovenski biatlonec Pavel Trojer je Sloveniji na zimskem Olimpijskem festivalu evropske mladine (OFEM) v italijanski Furlaniji - Julijski Krajini priboril drugo zlato odličje. V posamičnem sprintu na razdalji 7,5 km je za več kot 20… »

Pavel Trojer v biatlonu do zlatega odličja

RTV Slovenija 24.01.2023
Slovenski biatlonec Pavel Trojer je Sloveniji na zimskem Olimpijskem festivalu evropske mladine (Ofem) 2023 v Furlaniji - Julijski krajini v Italiji prinesel drugo zlato medaljo. V sprintu na razdalji 7,5 km je Pavel Trojer za več kot 20 sekund ugnal… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem