Povezane novice

Đorđević namerava krepiti samostojnost sodstva

Dnevnik 24.01.2023
Državni zbor je imenoval dr. Miodraga Đorđevića za novega predsednika vrhovnega sodišča. Ta v svojem programu napoveduje krepitev samostojnosti in neodvisnosti sodstva ter se zavzema za čim večjo finančno avtonomijo sodne veje oblasti. »Zavedam… »

Miodrag Đorđević je novi predsednik vrhovnega sodišča

RTV Slovenija 24.01.2023
DZ je na seji s 53 glasovi za in 32 glasovi proti za predsednika vrhovnega sodišča imenoval Miodraga Đorđevića. Predlog za imenovanje je na podlagi pozitivnih mnenj vrhovnega sodišča in sodnega sveta v DZ posredovala ministrica Dominika Švarc… »

Miodrag Đorđević imenovan za predsednika vrhovnega sodišča

SiolNET 24.01.2023
DZ je na današnji seji s 53 glasovi za in 32 glasovi proti za predsednika vrhovnega sodišča imenoval Miodraga Đorđevića. Predlog za njegovo imenovanje je na podlagi pozitivnih mnenj vrhovnega sodišča in sodnega sveta v DZ posredovala ministrica za… »

DZ imenoval Miodraga Đorđevića za predsednika Vrhovnega sodišča

24ur 24.01.2023
DZ je na današnji seji s 53 glasovi za in 32 glasovi proti za predsednika Vrhovnega sodišča imenoval Miodraga Đorđevića. Predlog za njegovo imenovanje je na podlagi pozitivnih mnenj Vrhovnega sodišča in Sodnega sveta v DZ posredovala ministrica za… »

Državni zbor imenoval Miodraga Đorđevića za predsednika vrhovnega sodišča

Primorske 24.01.2023
Državni zbor (DZ) je na današnji seji s 53 glasovi za in z 32 glasovi proti za predsednika vrhovnega sodišča imenoval Miodraga Đorđevića. Predlog za njegovo imenovanje je na podlagi pozitivnih mnenj vrhovnega sodišča in Sodnega sveta v DZ… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem