Povezane novice

Hrvatica je bila neprepoznavna in razglašena

SiolNET 25.01.2023
Na OP Avstralije sta znani še zadnji polfinalistki. Magda Linette je v prvem četrtfinalnem dvoboju premagala Karolino Pliškovo, nekdanjo prvo igralko sveta. Arina Sabalenka pa je domov poslala Donno Vekić, ki je bila tokrat povsem razglašena, potem… »

Đoković: Bil sem priklopljen na aparate in posteljo

SiolNET 25.01.2023
Novak Đoković je po zmagi v četrtfinalu odprtega prvenstva Avstralije razkril, da je bil vse dneve priklopljen na aparate, med drugim pa se je spomnil tudi na Rogerja Federerja in ga pozval na smučarsko tekmo. Prav tako je omenil svojega… »

Dvomljivci Đokovića dodatno motivirajo

Dnevnik 25.01.2023
Na OP Avstralije v tenisu sta se pri moških v polfinale prebila še Srb Novak Đoković in Američan Tommy Paul, pri ženskah pa Poljakinja Magda Linette in Belorusinja Arina Sabalenka. Dogajanje na prvem teniškem turnirju za veliki slam v sezoni v… »

Kdo ga lahko ustavi? Đoković je v četrtfinalu "odpihnil" Rusa.

SiolNET 25.01.2023
Novak Đoković je bil suveren tudi v četrtfinalu odprtega prvenstva Avstralije v tenisu, potem ko je po treh nizih (6:1, 6:2, 6:4) premagal Andreja Rubljeva in se uvrstil v svoj deseti polfinale v Melbournu. Pred tem se je v polfinale uvrstil Tommy… »

Đoković kot brzovlak mimo postaje Rubljov

RTV Slovenija 25.01.2023
Novak Đoković v drugem tednu Melbourna deluje kot najbolj naoljen stroj, saj je v četrtfinalu suvereno in hitro izločil Andreja Rubljova s 6:1, 6:2 in 6:4. Na poti do finala zdaj stoji Američan Tommy Paul. Đoković je bil suveren, saj je izgubil le… »

Đoković ne popušča in je zmlel tudi Rusa

Delo 25.01.2023
Srbski teniški igralec Novak Đoković se je na odprtem prvenstvu Avstralije v Melbournu prebil v polfinale. Srbski teniški igralec Novak Đoković se je na odprtem prvenstvu Avstralije v Melbournu prebil v polfinale. V četrtfinalu je četrti nosilec s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem