Povezane novice

ZDA pošiljajo v Ukrajino 31 tankov abrams. Scholz zagovarja odločitev o dobavi leopardov.

RTV Slovenija 25.01.2023
Ameriški predsednik Joe Biden je sporočil, da bodo ZDA Kijevu poslale 31 tankov M1 abrams. Nemčija pa je po več tednih razpravljanja uradno potrdila, da bo Ukrajini dobavila bojne tanke leopard 2, in sicer 14, dovolila pa bo tudi izvoz tretjim… »

Nove težave za Ruse: zdaj so pomemben korak napovedali tudi Američani

SiolNET 25.01.2023
Nemčija je prižgala zeleno luč za dobavo tankov leopard Ukrajini, je v Berlinu sporočil tiskovni predstavnik nemške vlade Steffen Hebestreit. Berlin bo Ukrajini dobavil 14 tankov leopard 2A6 iz zalog nemške vojske, obenem pa je dal dovoljenje drugim… »

Poglejte, kakšne tanke Biden pošilja v Ukrajino (FOTO)

Slovenske novice 25.01.2023
ZDA bodo Ukrajini poslale 31 bojnih tankov M1 Abrams. ZDA bodo Ukrajini poslale 31 bojnih tankov M1 abrams, je danes napovedal ameriški predsednik Joe Biden. V govoru v Beli hiši je še poudaril, da gre pri dobavi tankov za zaščito ukrajinskega… »

Nemčija odobrila dobavo tankov leopard Ukrajini. Rusija: Gre za nevarno odločitev.

Primorske 25.01.2023
Nemčija je dala zeleno luč za dobavo tankov leopard Ukrajini, je danes v Berlinu sporočil tiskovni predstavnik nemške vlade Seffen Hebestreit. Ruski veleposlanik v Nemčiji Sergej Nečajev se je danes kritično odzval na odločitev nemške vlade. Po… »

Odločitev je padla: tanki romajo v Ukrajino

Dnevnik 25.01.2023
Nemčija in ZDA so usklajeno sporočile, da bodo Ukrajini poslale svoje tanke, pri čemer naj bi glavnino predstavljali tanki leopard 2 nemške izdelave. Ukrajinski predsednik je odločitev, o kateri so zadnje tedne tekle glasne polemike, označil za… »

Posnetki surove vojaške moči: bodo te "pošasti" pregnale ruskega okupatorja? #video

SiolNET 25.01.2023
Ameriški tank abrams, ki nosi ime po generalu iz vietnamske vojne Creightonu Abramsu in stane okoli devet milijonov dolarjev, prednjači z močnim oklepom ter elektroniko, ki mu omogoča, da zadene sovražnika mimo skoraj vseh ovir v vseh vremenskih… »

ZDA bodo Ukrajini poslale 31 tankov abrams, dobavo odobrila tudi Nemčija

Delo 25.01.2023
Napoved prihaja potem, ko je Berlin po večmesečnem oklevanju odobril dobavo tankov drugim državam in se zavezal, da jih bo Ukrajini dostavil tudi sam. ZDA bodo Ukrajini poslale 31 bojnih tankov M1 Abrams, je napovedal ameriški predsednik Joe Biden… »

Ukrajina bo prejela 31 "najzmogljivejših tankov na svetu"

Zurnal24 25.01.2023
ZDA bodo Ukrajini poslale 31 bojnih tankov M1 Abrams, je danes napovedal ameriški predsednik Joe Biden. V govoru v Beli hiši je še poudaril, da gre pri dobavi tankov za zaščito ukrajinskega ozemlja in ne za grožnjo Rusiji. Zahvalil se je Nemčiji za… »

Rusija grozi zaradi tankov leopard

Nova 24TV 25.01.2023
Sergej Nečajev (Foto: STA) Nemčija je danes dala zeleno luč za dobavo tankov leopard Ukrajini. Kot so sporočili iz Berlina, bo Nemčija Ukrajini dobavila 14 tankov Leopard 2A6 iz zalog nemške vojske. Obenem je nemška vlada dala tudi dovoljenje… »

»Prelomnica v vojni? Še Američani poslali tanke v Ukrajino!

Necenzurirano 25.01.2023
Nemci in Američani se bodo še bolj vpletli v vojno v Ukrajini. ZDA bodo Ukrajini poslale 31 bojnih tankov M1 Abrams, je napovedal ameriški predsednik Joe Biden. V govoru v Beli hiši je še poudaril, da gre pri dobavi tankov za zaščito ukrajinskega… »

Nemčija je Ukrajini odobrila leoparde, evropske zaveznice odločitev pozdravljajo

Nova 24TV 25.01.2023
Nemčija je odobrila dobavo leopardov Ukrajini. (Foto: STA) Nemčija je odobrila dobavo tankov leopard Ukrajini. Novico je v Berlinu sporočil tiskovni predstavnik nemške vlade Steffen Hebestreit. Berlin namerava v skladu z odločitvijo dobaviti 14… »

RUSKI VELEPOSLANIK O ODLOČITVI NEMČIJE, DA KIJEVU DOBAVI TANKE LEOPARD: "Izjemno nevarno, konflikt postavlja na novo raven"

Regional 25.01.2023
Ruski veleposlanik v Nemčiji Sergej Nečajev se je danes kritično odzval na odločitev nemške vlade, da Kijevu dobavi bojne tanke leopard in da tudi drugim državam da dovoljenje, da storijo enako. Po njegovih besedah je ta odločitev izjemno nevarna… »

Rusija / »Če bodo zahodne države Ukrajini dobavile tanke, bodo ti uničeni na bojišču«

Mladina 25.01.2023
Kremelj se je kritično odzval na načrte zahodnih zaveznic, da Ukrajini dobavijo težko orožje, vključno z bojnimi tanki leopard nemške izdelave. Če bodo zahodne države Ukrajini dobavile bojne tanke, bodo ti uničeni na bojišču, so danes opozorili… »

Nemčija Ukrajini pošilja tanke. Kremelj: "Uničili jih bomo!"

Zurnal24 25.01.2023
Veljajo za ene najuglednejših na svetu. Na bojišča bodo prinesli precej sprememb. Nemčija je dala zeleno luč za dobavo tankov leopard Ukrajini, je danes v Berlinu po poročanju tujih tiskovnih agencij sporočil tiskovni predstavnik nemške vlade… »

BO TO SPREMENILO POTEK VOJNE? Nemčija odobrila dobavo tankov leopard Ukrajini

Regional 25.01.2023
Nemčija je dala zeleno luč za dobavo tankov leopard Ukrajini, je danes v Berlinu po poročanju tujih tiskovnih agencij sporočil tiskovni predstavnik nemške vlade Seffen Hebestreit. Berlin bo Ukrajini dobavil 14 tankov leopard 2A6 iz zalog nemške… »

Kremelj: Zahodni tanki bodo v Ukrajini uničeni

Primorske 25.01.2023
Če bodo zahodne države Ukrajini dobavile bojne tanke, bodo ti uničeni na bojišču, so danes opozorili v Kremlju v luči pričakovane uradne odločitve Nemčije, da odobri dobavo tankov leopard Kijevu. Odločitev o dobavi ameriških tankov abrams… »

Bodo ZDA Ukrajini poslale Abramse? Odločitev bi lahko sprejeli še danes

Nova 24TV 25.01.2023
Ameriški Abramsi. (Foto: epa) Bidnova administracija naj bi se po dolgotrajnem odločanju vendarle nagibala k temu, da bi Ukrajini dostavila tanke M1 Abrams. Odločitev bo morda znana že danes. Kot so prepričani v ZDA, da bi bila pošiljka tankov M1… »

Zelenski / »Ne gre za 5, 10 ali 15 tankov. Potreba je večja.«

Mladina 25.01.2023
Razrešitev več visokih ukrajinskih uradnikov zaradi domnevnih nepravilnosti in korupcije je bila potrebna, je dejal ukrajinski predsednik Zelenski. Odzval se je tudi na novico, da naj bi nemški kancler Olaf Scholz privolil v dobavo tankov leopard… »

Bela hiša bo predvidoma danes oznanila odločitev o dobavi abramsov

Delo 25.01.2023
S to potezo želijo predvsem spodbuditi Nemčijo, da odobri dobavo tankov leopard. Administracija Joeja Bidna bo po napovedih ameriških uradnikov v Ukrajino poslala tanke M1 abrams, kar bi bil pomemben korak pri oboroževanju Kijeva. Kot poroča New York… »

Zelenski ostro nad vojne dobičkarje

Zurnal24 25.01.2023
Razrešitev več visokih ukrajinskih uradnikov zaradi domnevnih nepravilnosti in korupcije je bila potrebna, je v svojem rednem nagovoru v torek zvečer dejal ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. "To je pošteno, potrebno za našo obrambo in pomaga… »

Scholz bo danes v bundestagu sporočil odločitev o leopardih

Delo 25.01.2023
Po poročanju nemških medijev je kancler privolil v dobavo leopardov Kijevu. Nemški kancler Olaf Scholz bo danes nagovoril bundestag, kjer naj bi po pričakovanjih sporočil odločitev glede dobave bojnih tankov leopard Ukrajini. Kot so včeraj… »

Scholz v bundestagu o dobavi tankov leopard Ukrajini

SiolNET 25.01.2023
Nemški kancler Olaf Scholz bo danes nagovoril bundestag, kjer naj bi po pričakovanjih sporočil odločitev glede dobave bojnih tankov leopard Ukrajini. Kot so v torek poročali nemški mediji, naj bi Scholz privolil v dobavo leopardov Kijevu, vlada pa… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem