Povezane novice

PARIS HILTON PRESENETILA SVET: Postala je mama (FOTO)

Regional 25.01.2023
Naslednica bogatega imperija Paris Hilton je z novico, da je postala mama, presenetila javnost. 41-letnici se je izpolnila dolgoletna želja. Kot poročajo mediji, sta s soprogom Carterjem Reumom postala starša dečku, ki ga je zanju rodila nadomestna… »

Paris Hilton šokirala z novico, da je postala mama

SiolNET 25.01.2023
Paris Hilton je s svojimi sledilci na Instagramu delila novico, da sta z možem Carterjem Reumom prvič postala starša. Za revijo People je potrdila, da se je otrok rodil prek nadomestne mame, in razkrila, da sta se razveselila sina. Pod fotografijo, ki… »

Paris Hilton so se uresničile sanje, postala je mama

RTV Slovenija 25.01.2023
Resničnostna zvezdnica, hotelska dedinja in poslovna ženska Paris Hilton je prvič postala mama. Z možem Carterjem Reumom sta prek nadomestne matere postala starša fantka. Njegovega imena še nista razkrila. 41-letna dolgoletna članica ameriške… »

Paris Hilton postala mamica, zibali bodo tudi na britanskem dvoru!

Zurnal24 25.01.2023
41-letni zvezdnici se je izpolnila velika želja. Paris Hilton je s pomočjo nadomestne matere postala mamica. S soprogom Carterjem Reumom sta se razveselila sina. "Že od nekdaj sanjam o materinstvu in zelo sem vesela, da sva se s Carterjem našla," je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem