Povezane novice

Justin Bieber prodal glasbene pravice za 200 milijonov dolarjev

SiolNET 25.01.2023
Pop zvezdnik Justin Bieber je družbi Hipgnosis Songs Capital za približno 183 milijonov evrov (200 milijonov dolarjev) prodal svoj delež založniških in snemalnih pravic, je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP družba sporočila v torek. Gre… »

Bieber je bogatejši za 200 milijonov dolarjev

Delo 25.01.2023
Kanadski pevec Justin Bieber se je pridružil vrsti glasbenikov, ki so prodali avtorske pravice za svoj glasbeni opus. Svoj delež pravic za uspešnice, nad katerimi se navdušuje predvsem mlajša generacija, je 28-letni Kanadčan prodal družbi Hipgnosis… »

Justin Bieber prodal glasbene pravice za 200 milijonov dolarjev

Dnevnik 25.01.2023
Pop zvezdnik Justin Bieber je družbi Hipgnosis Songs Capital za približno 200 milijonov dolarjev prodal svoj delež založniških in snemalnih pravic, je družba sporočila v torek. Gre za najnovejšo pogodbo iz avtorskih pravic v glasbeni industriji. O… »

Justin Bieber se je za 200 milijonov dolarjev odrekel avtorskim pravicam

RTV Slovenija 25.01.2023
Kanadski poppevec Justin Bieber je prodal svoj celotni glasbeni katalog, kar pomeni vse pravice za predvajanje glasbe in tantieme, ki bi mu s tem pripadale. Dogovor s podjetjem Hipgnosis je vreden 200 milijonov dolarjev. Kot poročajo tuji mediji, se… »

Justin Bieber prodal glasbene pravice za 200 milijonov dolarjev

Primorske 25.01.2023
Pop zvezdnik Justin Bieber je družbi Hipgnosis Songs Capital za približno 200 milijonov dolarjev prodal svoj delež založniških in snemalnih pravic, je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP družba sporočila v torek. Gre za najnovejšo… »

Bieber prodal vse

Necenzurirano 25.01.2023
Odločitev je sprejel relativno zgodaj, saj šteje komaj 28 let. Hipgnosis Songs Capital je po novem lastnica glasbe kanadskega pop zvezdnika Justina Bieberja – tudi hitov, kot sta Baby in Sorry. Bieber, eden najbolje prodajanih glasbenikov 21… »

Novice dneva »

Cyprus Airways mora dopolniti vlogo

Delo pred 26 minutami

Kje mi živimo?

Dnevnik pred eno uro

Za preiskavo množičnih grobišč

Dnevnik pred dvema urama

Antifašizem 21. stoletja

Dnevnik pred dvema urama
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem