Povezane novice

Vlada znižala tudi ceno daljinskega ogrevanja

Dnevnik 25.01.2023
Vlada je v torek potrdila uredbo, ki najvišjo ceno daljinskega ogrevanja navzgor omejuje pri 98,70 evra za megavatno uro. Na cene ogrevanja, ki veljajo v večini slovenskih mest, uredba ne bo bistveno vplivala, bo pa pomembno znižala cene v tistih… »

Ministrstvo poziva občine in dobavitelje, naj pomagajo ogroženim

Delo 25.01.2023
Vlada je ukrepala in omejila najvišjo dovoljeno tarifno postavko za variabilni del cene toplote. Cene daljinskega ogrevanja so po Sloveniji zelo različne, po podatkih agencije za energijo znašajo od 80 do 250 evrov za megavatno uro, ponekod v državi… »

Položnice za ogrevanje tudi za 46 evrov nižje. To so podrobnosti.

Zurnal24 25.01.2023
V Mariboru se bo položnica za ogrevanje in toplo vodo tipičnega stanovanja znižala iz 186 na 140 evrov. Za podobno veliko stanovanje v Trbovljah bo cena ogrevanja, brez tople vode, 34 evrov. Na novinarski konferenci vlade je minister za okolje… »

Cena daljinskega ogrevanja omejena na 98,7 evra na MWh, položnice nižje tudi za 40 evrov

RTV Slovenija 25.01.2023
Minister za okolje, podnebje in energijo Bojan Kumer je predstavil uredbo, ki zamejuje najvišjo ceno daljinskega ogrevanja na 98,7 evra na megavatno uro. V nekaterih krajih po Sloveniji so se cene daljinskega ogrevanja namreč močno dvignile. Minister… »

Minister Kumer: Za toliko bodo nižje položnice za ogrevanje #video

SiolNET 25.01.2023
Vlada je včeraj izdala uredbo o oblikovanju cene toplote iz daljinskega ogrevanja, s katero je najvišjo dovoljeno tarifno postavko za variabilni del cene toplote določila pri 98,70 evra na megavatno uro. Uredba velja od 1. januarja do 30. aprila, in… »

Ogrevanje v Novi Gorici bo dražje, a podražitev za prebivalce ne bo tako boleča

Primorske 25.01.2023
Bojazen, da se bo ogrevanje za stanovalce blokov dramatično podražilo, se k sreči le ne bo uresničila. Vlada je namreč v torek popoldne omejila cene. V Novi Gorici bo gospodinjstvo v povprečno velikem stanovanju s povprečno porabo za januar namesto… »

Takšna bo po novem lahko najvišja cena ogrevanja

Zurnal24 25.01.2023
Vlada je sprejela uredbo, na podlagi katere je določila najvišjo dovoljeno ceno toplote iz daljinskega ogrevanja, kjer distributer izvaja javno gospodarsko službo. Cene bodo nižje pri 18 od 59 dobaviteljev. Visoke položnice za ogrevanje in pripravo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem