Povezane novice

To je novi generalni direktor UKC Ljubljana

Slovenske novice 25.01.2023
Marko Jug je sicer zdravnik travmatolog, namestnik predstojnika kliničnega oddelka UKC za travmatologijo, docent na ljubljanski medicinski fakulteti pri predmetu kirurgija in predsednik skupščine Zdravniške zbornice Slovenije. Svet Univerzitetnega… »

Jug na čelo UKC Ljubljana za polni mandat

Dnevnik 25.01.2023
Marko Jug je novi generalni direktor Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana s polnim mandatom. Soglasje k njegovemu imenovanju mora podati še vlada. Na izredni seji v DZ so danes obravnavali predloge stranke SDS za reševanje razmer v zdravstvu… »

V UKC imenovali novega generalnega direktorja

SiolNET 25.01.2023
Svet Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana je za generalnega direktorja s polnim mandatom imenoval Marka Juga, ki je bolnišnico kot v. d. vodil od septembra, so v UKC potrdili za STA. Soglasje k njegovemu imenovanju mora podati še vlada… »

Marko Jug bo zdravil hrbtenico UKC Ljubljana

Delo 25.01.2023
Kako ga vidijo kolegi? »Zavzet, natančen, načelen, dober vodja. Odličen kirurg, razgledan raziskovalec, predan klinik, cenjen kolega, pristen prijatelj.«. V nadaljevanju preberite: Doc. dr. Marko Jug v UKC Ljubljana očitno ne bo več zgolj… »

Svet UKC Ljubljana za novega generalnega direktorja imenoval Marka Juga, potrditi ga mora še vlada

RTV Slovenija 25.01.2023
Svet UKC-ja Ljubljana je za generalnega direktorja s polnim mandatom imenoval Marka Juga, ki je bolnišnico kot v. d. vodil od septembra. Soglasje k njegovemu imenovanju mora sicer podati še vlada. Marko Jug je bil eden od treh kandidatov za direktorja s… »

Marko Jug novi generalni direktor UKC Ljubljana

Primorske 25.01.2023
Svet Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana je za generalnega direktorja s polnim mandatom imenoval Marka Juga, ki je bolnišnico kot v. d. vodil od septembra, so potrdili v UKC. Soglasje k njegovemu imenovanju mora dati še vlada. LJUBLJANA >… »

UKC Ljubljana dobil novega generalnega direktorja

Zurnal24 25.01.2023
Svet Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana je za generalnega direktorja s polnim mandatom imenoval Marka Juga, ki je bolnišnico kot v. d. vodil od septembra, so v UKC potrdili za STA. Soglasje k njegovemu imenovanju mora sicer podati še… »

Novice dneva »

V Kolpi našli človeško okostje

Zurnal24 pred 12 minutamiše 1 povezana

ŽE KUJETE NAČRTE ZA VIKEND? Preverite, kakšno vreme se obeta

Regional pred 48 minutamiše 1 povezana

Turčija zaradi vojne v Gazi ustavlja vso trgovino z Izraelom

RTV Slovenija pred tremi uramiše 1 povezana

Roglič in ekipa tudi uradno v dresih Red Bulla

Dnevnik pred 1 minutoše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem