Povezane novice

Priznanje za življenjsko delo Združenja Manager v roke Iva Boscarola

RTV Slovenija 25.01.2023
Člani Združenja Manager so se zbrali na tradicionalnem januarskem srečanju, s katerim zaznamujejo začetek novega poslovnega leta. Priznanje za življenjsko delo na področju menedžmenta je prejel nekdanji lastnik in direktor podjetja Pipistrel Ivo… »

Prestižna nagrada za Boscarola

Zurnal24 25.01.2023
Člani Združenja Manager so se danes zbrali na tradicionalnem januarskem srečanju, s katerim simbolično obeležijo začetek novega poslovnega leta. Podelili so tudi priznanja Združenja Manager, priznanje za življenjsko delo na področju menedžmenta… »

Priznanje Združenja Manager za življenjsko delo prejel Ivo Boscarol

SiolNET 25.01.2023
Člani Združenja Manager so se danes zbrali na tradicionalnem januarskem srečanju, s katerim simbolično zaznamujejo začetek novega poslovnega leta. Podelili so tudi priznanja Združenja Manager, priznanje za življenjsko delo na področju menedžmenta… »

Takšno nagrado je dobil Ivo Boscarol: »Res sem počaščen, malo pa tudi presenečen«

Slovenske novice 25.01.2023
Nekdanji lastnik in direktor podjetja Pipistrel prejel priznanje Združenja Manager za življenjsko delo. Člani Združenja Manager so se danes zbrali na tradicionalnem januarskem srečanju, s katerim simbolično obeležijo začetek novega poslovnega… »

Nagrada stanovskih kolegov za življenjsko delo Ivu Boscarolu

Delo 25.01.2023
Združenje Manager je podelilo tudi priznanje Artemida za ženske v menedžmentu in razglasilo mladega menedžerja leta. Združenje Manager na začetku leta tradicionalno podeli priznanja stanovskim kolegom. Za leto 2022 so jih včeraj prejeli nekdanji… »

Ivo Boscarol prejemnik priznanja za življenjsko delo na področju menedžmenta 2022

Dnevnik 25.01.2023
Združenje Manager priznanje za življenjsko delo na področju menedžmenta 2022 podeljuje Ivu Boscarolu, nekdanjemu lastniku in direktorju podjetja Pipistrel. Priznanje artemida 2022 gre v roke Tanji Blatnik, generalni direktorici romunske družbe… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem