Povezane novice

Trump se vrača na Facebook in Instagram

Nova 24TV 26.01.2023
Nekdanji predsednik ZDA Donald Trump (foto: Facebook) Meta, matična družba Facebooka, je v sredo najavila vrnitev nekdanjega predsednika ZDA Donalda Trumpa na platformo Facebook, saj ga ta več ne smatra kot “grožnjo” uporabnikom. Pred dvema letoma… »

Trumpova vrnitev na Facebook in Instagram

Mladina 26.01.2023
Če bo Donald Trump objavil vsebino, ki krši zakonodajo, bo vsebina odstranjena in bo suspendiran za obdobje od enega meseca do dveh let, odvisno od resnosti kršitve. Facebookova matična družba Meta je v sredo sporočila, da bo v prihodnjih tednih… »

Trump se vrača na Facebook: "Javnost ima pravico slišati politike – dobro, slabo in grdo."

RTV Slovenija 26.01.2023
Družba Meta je v sredo sporočila, da bo v prihodnjih tednih obnovila račun nekdanjega predsednika Donalda Trumpa na Facebooku in Instagramu in tako končala dveletni suspenz, ki ga je uvedla po napadu njegovih privržencev na Kapitol 6. januarja 2021… »

Trump se bo lahko vrnil na Facebook in Instagram

Dnevnik 26.01.2023
Facebookova matična družba Meta je v sredo sporočila, da bo v prihodnjih tednih obnovila osebni račun nekdanjega predsednika Donalda Trumpa in tako končala dveletni suspenz, ki ga je uvedla po napadu njegovih privržencev na zvezni kongres 6… »

Trump se vrača na nekatera družbena omrežja

SiolNET 26.01.2023
Facebookova matična družba Meta je v sredo sporočila, da bo v prihodnjih tednih obnovila osebni račun nekdanjega predsednika Donalda Trumpa in tako končala dveletno izključitev, ki jo je uvedla po napadu njegovih privržencev na zvezni kongres 6… »

Trump se lahko vrne na facebook in instagram

Delo 26.01.2023
Javnost bi morala slišati, kaj imajo njihovi politiki povedati, pa naj bo to dobro ali slabo, so ocenili v družbi Meta. Nekdanji ameriški predsednik Donald Trump bo uporabnike facebooka in instagrama kmalu spet lahko razveseljeval s svojimi objavami… »

Trump se bo lahko vrnil na Facebook in Instagram

Slovenske novice 26.01.2023
Ob ponovnih kršitvah mu grozijo višje kazni. Facebookova matična družba Meta je v sredo sporočila, da bo v prihodnjih tednih obnovila osebni račun nekdanjega predsednika Donalda Trumpa in tako končala dveletni suspenz, ki ga je uvedla po napadu… »

Konec suspenza za Trumpa

Zurnal24 26.01.2023
Trump se bo lahko vrnil na Facebook in Instaqram. Facebookova matična družba Meta je v sredo sporočila, da bo v prihodnjih tednih obnovila osebni račun nekdanjega predsednika Donalda Trumpa in tako končala dveletni suspenz, ki ga je uvedla po napadu… »

Novice dneva »

Kmalu nas na cestah čaka kaos, to bodo počeli na Darsu

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana

Potrjen primer ptičje gripe pri labodu v Prekmurju

RTV Slovenija pred dvema uramaše 4 povezane

Banke v dveh mesecih pridelale 139 milijonov evrov čistega dobička

RTV Slovenija pred tremi uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem