Povezane novice

Nove tragične informacije iz Ukrajine

SiolNET 26.01.2023
V ruskih napadih z raketami in droni je bilo danes v Ukrajini ubitih skupno najmanj 11 ljudi, prav toliko je bilo ranjenih. Dnevni pregled najpomembnejših dogodkov: 16.22 V ruskih raketnih napadih na Ukrajino ubitih 11 ljudi 15.25 Velika Britanija bo… »

V ruskih raketnih napadih na Ukrajino ubitih enajst ljudi

Dnevnik 26.01.2023
V ruskih napadih z raketami in droni je bilo danes v Ukrajini ubitih skupno najmanj enajst ljudi, prav toliko je bilo ranjenih, je sporočila ukrajinska civilna zaščita. Kot je že pred tem sporočila vojska, so ruske sile nad državo izstrelile več… »

V ruskih raketnih napadih na Ukrajino ubitih enajst ljudi

RTV Slovenija 26.01.2023
V ruskih napadih z raketami in letalniki je bilo v Ukrajini ubitih skupno najmanj enajst ljudi, prav toliko je bilo ranjenih. Po navedbah ukrajinske vojske so ruske sile nad državo izstrelile več kot 50 raket in več kot 20 letalnikov kamikaza. Ruska… »

V ruskih raketnih napadih na Ukrajino ubitih enajst ljudi

Delo 26.01.2023
Tudi v današnjem zadnjem nizu napadov je bilo po navedbah oblasti v Kijevu zadetih več infrastrukturnih objektov. V ruskih napadih z raketami in droni je bilo danes v Ukrajini ubitih najmanj enajst ljudi, prav toliko je bilo ranjenih, je sporočila… »

Rusija: Odločitev o dobavi tankov kaže na neposredno vpletenost Zahoda v konflikt

Dnevnik 26.01.2023
Odločitev zahodnih držav, da Ukrajini dobavijo sodobne bojne tanke, kaže na njihovo neposredno vpletenost v konflikt, je danes opozoril tiskovni predstavnik Kremlja Dmitrij Peskov. Dodal je, da se je Ukrajina dolgo časa pripravljala na vojno in da… »

Zelenski od Zahoda želi tudi rakete dolgega dosega in bojna letala

Delo 26.01.2023
Nemškemu kanclerju in ameriškemu predsedniku se je zahvalil za napovedano pošiljko tankov. Rusi svarijo, da se zahod s tem vpleta v konflikt. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v sredo kmalu zatem, ko so Nemčija in ZDA Ukrajini obljubile… »

Lahko zahodni tanki prevesijo tehtnico na bojiščih Ukrajine?

RTV Slovenija 26.01.2023
Nemčija je vendarle obljubila tanke Ukrajini, sledile so ZDA. Iztok Prezelj meni, da lahko v spopadu dveh sovjetskih vojska zahodna tehnologija ustvari razliko, Alojz Šteiner pa ugotavlja, da "toliko oklepa ni bilo na bojišču od invazije na Irak"… »

Zelenski / »To je zgodovinski dosežek«

Mladina 26.01.2023
Ukrajinski predsednik poudarja, da večjo obrambno podporo kot bodo ukrajinski vojaki na fronti prejeli od sveta, hitreje se bo končala ruska agresija. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v sredo kmalu za tem, ko so Nemčija in ZDA Ukrajini… »

Zelenski z novimi prošnjami

Zurnal24 26.01.2023
Zelenski je v sredo kmalu za tem, ko so Nemčija in ZDA Ukrajini obljubile dobavo bojnih tankov, zahodne države zaprosil tudi za rakete dolgega dosega in bojna letala. Medtem iz Ukrajine poročajo, da so sestrelili ruske rakete. "Razširiti moramo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem