Povezane novice

S 600 evri bi jih zavarovali pred pritiski

Delo 26.01.2023
Vlada začasno prekinila obravnavo interventnega zakona, ki bo podlaga za 600 evrov bruto sodnikom in tožilcem, funkcionarjem v državnem odvetništvu pa ne. Le štiri člene obsega interventni zakon, ki bo podlaga za izplačilo posebnega dodatka… »

Kumer o visokih položnicah: "Zamudili so pravi trenutek"

Zurnal24 26.01.2023
Vlada omejila ceno zaščitenim odjemalcem, kaj pa drugi? Vlada je sprejela spremenjeno uredbo za zamejitev cene plina zaščitenim odjemalcem, ki se ogrevajo iz sistema daljinskega ogrevanja "Gre za enako ceno vhodnega energenta plina, na največ 79… »

Vlada zamejila cene plina za daljinsko ogrevanje za vrtce, šole, socialne službe in zdravstvene domove

Dnevnik 26.01.2023
Minister za okolje, podnebje in energijo Bojan Kumer je na današnji novinarski konferenci po seji vlade povedal, da je vlada z dopolnitvijo uredbe zamejila ceno ogrevanja za zaščitne odjemalce, ki se ogrevajo iz sistema daljinskega ogrevanja. Vlada je… »

Vlada zamejila ceno plina za daljinsko ogrevanje za zaščitene odjemalce

Primorske 26.01.2023
Vlada je določila najvišjo dovoljeno drobnoprodajno ceno zemeljskega plina, ki se uporablja kot energent v sistemih daljinskega ogrevanja, iz katerih toploto prejemajo zaščiteni odjemalci - socialne službe, vrtci, osnovne šole in zdravstveni domovi… »

Vlada zamejila ceno ogrevanja tudi za zdravstvene domove, šole in vrtce

RTV Slovenija 26.01.2023
Vlada je z dopolnitvijo uredbe zamejila ceno ogrevanja tudi za zaščitene odjemalce, ki se ogrevajo iz sistema daljinskega ogrevanja, torej vrtce, šole, zdravstvene domove ipd. Tako kot za zasebne odjemalce je vlada določila tudi najvišjo mogočo ceno… »

Vlada cene zemljenskega plina zamejila tudi za vrtce, šole in druge ustanove

Necenzurirano 26.01.2023
Četrtek je dan, ko se vlada sestane na svoji redni tedenski seji in sprejema nekatere pomembnejše odločitve. Po današnji redni seji vlade je na novinarski konferenci spregovoril minister za okolje, podnebje in energijo Bojan Kumer. Spomnimo, minister… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem