Povezane novice

Drama v celjski bolnišnici, bolnik nad zaposlene: Odrinil je sestro, ki je doživela infarkt

Slovenske novice 26.01.2023
Anonimno pismo medtem opozarja na slabe razmere na urgenci Splošne bolnišnice Celje. V Splošni bolnišnici (SB) Celje je razburjen bolnik v sredo dopoldne poškodoval dva zaposlena. Enemu je lažje poškodoval roko, drugemu pa je s čelnim udarcem… »

Nadzor ugotovil pomanjkanje kadra

Delo 26.01.2023
Anonimno pismo očita veliko nepravilnosti na celjski urgenci, kjer je ta teden razjarjeni bolnik napadel zaposlena in enemu zlomil nos, sestro pa je infarkt. Odkar so program nujne medicinske pomoči (NMP), vključno z dežurno službo, pred skoraj… »

Razburjeni bolnik v bolnišnici Celje napadel zdravnika in medicinsko sestro: zlomljen nos in poškodovana roka

Celje.info 26.01.2023
Ob menjavi izmene v sredo dopoldne je v na celjski urgenci razburjeni bolnik poškodoval dva zaposlena, je na današnji okrogli mizi Slovenske medicinske akademije z zbranimi delil v.d. strokovnega direktorja Splošne bolnišnice Celje, Radko Komadina. Po… »

Drastične razmere v zdravstvu: Razjarjeni bolnik fizično napadel osebje celjske bolnišnice

Nova 24TV 26.01.2023
Splošna bolnišnica Celje (Foto: STA) V splošni bolnišnici Celje je prišlo do novega incidenta. V sredo dopoldne je prišlo do napada, v katerem je razjarjeni bolnik poškodoval dve osebi zaposleni v bolnišnici. Eden od zaposlenih jo je odnesel s… »

Razburjen bolnik v bolnišnici napadel zaposlena, enemu zlomil nos

Zurnal24 26.01.2023
Do dogodka je prišlo včeraj zjutraj. V Splošni bolnišnici (SB) Celje je razburjen bolnik poškodoval dva zaposlena. Enemu je lažje poškodoval roko, drugemu pa je s čelnim udarcem zlomil nos, nato pa je pobegnil. Na Policijski upravi Celje so za STA… »

Bolnik v celjski bolnišnici napadel zaposlena, enemu je s čelnim udarcem zlomil nos

RTV Slovenija 26.01.2023
Nasilni bolnik je v sredo dopoldne v celjski bolnišnici poškodoval dva zaposlena. Enemu je lažje poškodoval roko, drugemu pa je s čelnim udarcem zlomil nos, nato pa pobegnil. Napad na dva zaposlena je na okrogli mizi Slovenske medicinske akademije… »

V celjski bolnišnici razburjen bolnik v sredo poškodoval dva zaposlena

Dnevnik 26.01.2023
V Splošni bolnišnici (SB) Celje je razburjen bolnik v sredo dopoldne poškodoval dva zaposlena. Enemu je lažje poškodoval roko, drugemu pa je s čelnim udarcem zlomil nos, nato pa je pobegnil. Na Policijski upravi Celje so za STA potrdili, da zbirajo… »

V Celju bolnik napadel dva zaposlena. Enemu je s čelnim udarcem zlomil nos.

SiolNET 26.01.2023
V Splošni bolnišnici (SB) Celje je razburjen bolnik v sredo poškodoval dva zaposlena. Enemu je lažje poškodoval roko, drugemu je s čelnim udarcem zlomil nos, nakar je pobegnil. Na policijski upravi Celje so za STA potrdili, da zbirajo obvestila v… »

Razburjen bolnik nad zaposlena: enemu zlomil nos, drugemu poškodoval roko

24ur 26.01.2023
V Splošni bolnišnici Celje se je zgodil incident, v katerem sta bila poškodovana dva zaposlena. Napadel ju je razburjen bolnik, ki je enemu lažje poškodoval roko, drugemu pa je s čelnim udarcem zlomil nos. Napad na dva zaposlena je na današnji… »

V bolnišnici Celje se je bolnik znesel nad zdravnikom in medicinsko sestro

Kozjansko 26.01.2023
Ob menjavi izmene v sredo dopoldne je v na celjski urgenci razburjeni bolnik poškodoval dva zaposlena, je na današnji okrogli mizi Slovenske medicinske akademije z zbranimi delil v.d. strokovnega direktorja Splošne bolnišnice Celje, Radko Komadina. Po… »

NAPAD V BOLNIŠNICI: Razburjen bolnik zaposlenemu poškodoval roko, drugemu s čelnim udarcem zlomil nos

Regional 26.01.2023
V Splošni bolnišnici (SB) Celje je razburjen bolnik v sredo dopoldne poškodoval dva zaposlena. Enemu je lažje poškodoval roko, drugemu pa je s čelnim udarcem zlomil nos, nato pa je pobegnil. Na Policijski upravi Celje so potrdili, da zbirajo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem