Povezane novice

Zadnje novice iz Dallasa: Gre za lažji zvin Dončićevega gležnja

24ur 27.01.2023
Trener Dallasa je po zmagi nad moštvom Phoenix Suns v ligi NBA podal nekaj informacij glede vnovične poškodbe Luke Dončića. Novinarje je pomiril z besedami, da je bil po tekmi videti zadovoljen, a da bo o stanju njegovega gležnja več znano v… »

Dončić še ni odpisan za naslednjo tekmo

SiolNET 27.01.2023
Poškodba gležnja Luke Dončića, ki jo je utrpel na četrtkovi tekmi, ni težje narave. Gre za lažji zvin gležnja. Njegovo stanje bodo v Dallasu pozorno spremljali vsak dan. Za nedeljsko tekmo z Utah Jazz tako še ni odpisan. Sportal Dončić najprej… »

Dončić (pričakovano) uvrščen v prvo peterko na tekmi vseh zvezd

RTV Slovenija 27.01.2023
Luka Dončić je pred dvobojem s Phoenixom, na katerem si je poškodoval gleženj, prejel pričakovano novico, da bo še četrtič v petih sezonah zaigral na tekmi zvezd, ki bo letos v Salt Lake Cityju. Ob njem so se v prvi peterki na zahodu znašli še… »

Takšno je stanje Dončićevega gležnja

Zurnal24 27.01.2023
Znani NBA novinar sporočil zdravstveno stanje slovenskega košarkarskega zvezdnika. Glede dogajanj v NBA klubih ponavadi zelo dobro obveščeni novinar Adrian Wojnarowski je na spletu podal informacijo, ki so jo nestrpno čakali vsi navijači moštva… »

Košarkarji lige NBA najbolj cenijo Dončića

Zurnal24 27.01.2023
Slovenski košarkar dobil priznanje s strani stanovskih kolegov in medijev. Luka Dončić je bil tretjič izbra v prvo peterko za tekmo All-star, na slednji ima pravico do nastopa že četrtič. Brez udeležbe na glavni tekmi spektakla je ostal v svoji… »

Izbranih deset za All-Star. Kdo z Dončičem?

Zurnal24 27.01.2023
Oba kapetana bosta svoje soigralce izbrala tik pred samo tekmo. Luka Dončić je pred dvobojem s Phoenixom, ki ga je zaradi poškodbe hitro končal, prejel pričakovano novico, da bo še tretjič v karieri začel tekmo vseh zvezd v NBA. Skupno bo še… »

Dončić z zvitim gležnjem po treh minutah odšel v garderobo, Dallas pa vseeno ugnal Phoenix

RTV Slovenija 27.01.2023
Luka Dončić je v Phoenixu igral le tri minute in 21 sekund, nato pa je odšepal v garderobo z zvitim levim gležnjem. Stopil je na stopalo Mikala Bridgesa in ni več uspel nadaljevati igre. Njegovi soigralci so odigrali odlično in premagali Sunse… »

DONČIĆ NI PRIŠEL NAZAJ NA IGRIŠČE: Kaj se je zgodilo na tekmi v Phoenixu?

Regional 27.01.2023
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je moral zaradi poškodbe levega gležnja v prvi četrtini zapustiti parket na tekmi med njegovimi Dallas Mavericks proti Phoenix Suns v severnoameriški ligi NBA. Pred tem je še drugič v karieri postal… »

Dončić po izboru v prvo peterko tekme zvezd, potem pa poškodba

Slovenske novice 27.01.2023
Tekmo je moral končati po prvi četrtini. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je moral zaradi poškodbe levega gležnja v prvi četrtini zapustiti parket na tekmi med njegovimi Dallas Mavericks proti Phoenix Suns v severnoameriški ligi NBA… »

Katastrofa za Dallas, Luka odšepal v garderobo

Zurnal24 27.01.2023
Dallas Mavericks so ostali brez prvega zvezdnika. V gosteh so vseeno z 99:95 premagali Phoenix. Luka Dončić in soigralci so bili pred težkim nizom tekem, do All-Star tekme bodo odigrali deset dvobojev, od tega kar devet proti moštvom s katerimi se… »

Dončić zaradi poškodbe že po dobrih treh minutah v slačilnico

Delo 27.01.2023
Pred tekmo med Dallas Mavericks in Phoenix Suns (99:95) v ligi NBA je slovenski košarkarski zvezdnik izvedel, da bo še tretjič zaigral na spektaklu All-Star. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je moral zaradi poškodbe levega gležnja v prvi… »

Dončić se je po izboru v prvo peterko tekme zvezd poškodoval v Phoenixu

Dnevnik 27.01.2023
Slovenski košarkarski as Luka Dončić je moral zaradi poškodbe levega gležnja zapustiti parket na tekmi med njegovimi Dallas Mavericks in Phoenix Suns v severnoameriški ligi NBA. Kljub temu se je moštvo iz Teksasa dobro upiralo soncem in na koncu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem