Povezane novice

Arso zaradi nizkih temperatur za vso Slovenijo izdal rumeno opozorilo

SiolNET 27.01.2023
"Zaradi jasne noči bo ponedeljkovo jutro najhladnejše. Temperature bodo večinoma med -12 in -6, v mraziščih bo lahko tudi hladneje," je na Facebooku sporočila Agencija za okolje (Arso). Zaradi nizkih temperatur je Arso za ponedeljek zjutraj in… »

Odpravili zaporo na štajerski avtocesti, promet je sproščen

SiolNET 27.01.2023
Zaradi prometne nesreče je bil na štajerski avtocesti zaprt prehitevalni pas med predoroma Ločica in Jasovnik proti Ljubljani. Vozni pas v predoru Jasovnik proti Ljubljani, ki je bil zaprt zaradi prometne nesreče, so spet odprli, promet pa je… »

Brrr, pripravite se, prihajajo izredno nizke temperature. Arso izdal rumeni alarm

Slovenske novice 27.01.2023
Najhladnejše jutro čaka prebivalce osrednje Slovenije. Snežna odeja nam je omogočila, da se posvetimo zimskim športom. Vreme za vikend bo to dopuščalo. Kot napovedujejo na Agenciji RS za okolje, bo danes popoldne na Primorskem in v zahodni… »

Nad delom države spet sneži

Zurnal24 27.01.2023
Sneg naj bi občasno naletaval še vso noč. Na vzhodu države naletava sneg. Sneži tako na območju Mislinje, Radelj ob Dravi, pa tudi v Črni na Koroškem in v Pragerskem, je razvidno s kamer, nameščenih ob cestah. Agencija za okolje napoveduje, da… »

Temperature bodo krepko pod lediščem

Zurnal24 27.01.2023
V prihodnjih dneh prava zima. Na Primorskem in v zahodni Sloveniji danes in jutri lahko pričakujejo obdobja sončnega vremena, drugod bo prevladovalo oblačno vreme, napoveduje Arso. Pihal bo severovzhodni veter. Na jugovzhodu bo naletaval sneg Na… »

Danes še vetrovno, nato hladni in sončni dnevi

SiolNET 27.01.2023
Danes bo sneg občasno naletaval na jugovzhodu države, drugod bo po večini oblačno. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem sprva zmerna do močna burja, ki bo čez dan postopno slabela. Sunki burje lahko dosežejo hitrost okoli 100 kilometrov na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem