Povezane novice

TRAGIČNA NESREČA V KOPRSKI OBČINI: Gasilci reševali ujeto osebo, poškodbe so bile usodne

Regional 27.01.2023
Včeraj se je v naselju Montinjan zgodila nesreča s smrtnim izidom. Prevrnil se je traktor, pod katerim je ostala ujeta oseba, poroča uprava za zaščito in reševanje. Fotografija je simbolična. Nesreča se je zgodila včeraj ob 18.23 na Montinjanu… »

Traktor pokopal domačina

Primorske 27.01.2023
V četrtek zvečer, okoli 18.30, so proti Montinjanu, majhni vasici med Marezigami in Vanganelom, hiteli policisti, gasilci in reševalci nujne medicinske pomoči. V vasi se je prevrnil traktor, pod katerim je ostal ujet domačin. MONTINJAN > Gasilci… »

Koper: Umrl v nesreči s traktorjem

Zurnal24 27.01.2023
Nesreča se je zgodila v večernih urah. V naselju Montinjan v občini Koper se je v četrtek nekaj čez 18. uro prevrnil traktor, pod njim pa je ostala ujeta oseba. Kraj nesreče so zavarovali koprski gasilci, traktor s tehničnim posegom dvignili… »

Na Montinjanu smrtna nesreča s traktorjem

RTV Slovenija 27.01.2023
V naselju Montinjan v občini Koper se je v četrtek nekaj čez 18. uro prevrnil traktor, pri čemer je pod njim ostal ujet človek, ki nesreče ni preživel. Kraj nesreče so po prihodu zavarovali koprski gasilci, ki so traktor s tehničnim posegom… »

Voznik umrl pod traktorjem

SiolNET 27.01.2023
Včeraj zvečer se je v naselju Montinjan v občini Koper prevrnil traktor, pod njim pa je ostala ujeta oseba. Čeprav so gasilci traktor dvignili in postavili nazaj na kolesa, je voznik umrl, so sporočili z uprave za zaščito in reševanje. Koprski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem