Povezane novice

Ugrabitev v Izoli: neznanci so ga s silo stlačili v avto

Slovenske novice 27.01.2023
Zgodilo se je popoldne, na srečo ugrabljenega je dogodek nekdo videl in o tem obvestil policijo. V petek, 20. 1., so v Kopru ugrabili občana, so za slovenskenovice.si potrdili na Policijski upravi Koper. Policisti so v popoldanskih urah prejeli… »

V Izoli sum ugrabitve domačina

SiolNET 27.01.2023
Pred enim tednom naj bi v Izoli domačina na silo zvlekli v avto in odpeljali. Osumljenec je v priporu, poroča portal Regional Obala. Na koprski policijski upravi (PU Koper) so potrdili, da je operativno-komunikacijski center prejšnji petek v… »

Izolan prijavil ugrabitev: Občana so na silo spravili v vozilo

24ur 27.01.2023
Pretekli petek so policisti PU Koper prejeli obvestilo, da so neznani storilci v Izoli v vozilo na silo spravili občana, zaradi česar je prijavitelj menil, da je le ta ugrabljen. Policisti so nato še isti dan izsledili vozilo in prijeli storilca… »

Ugrabitev sredi Izole?

Dnevnik 27.01.2023
Koprski policisti so prejšnji petek prejeli prijavo, da je nekdo sredi Izole v avto na silo potisnil moškega. Prijavitelju se je zdelo, da so ga ugrabili. Prejšnji petek popoldan so koprski policisti prejeli prijavo, da naj bi nekdo v Izoli ugrabil… »

V IZOLI UGRABILI DOMAČINA? Na silo naj bi ga zvlekli v avto in odpeljali

Regional 27.01.2023
Pred enim tednom naj bi v Izoli prišlo do ugrabitve. Osumljenec je v priporu. Na koprski policijski upravi (PU) so nam potrdili, da je operativno-komunikacijski center prejšnji petek v popoldanskih urah prejel obvestilo, da so neznani storilci v Izoli v… »

Ugrabitev: V Izoli na silo v vozilo spravili domačina

Zurnal24 27.01.2023
V ozadju petkove drame naj bi bila menda nesoglasja med poslovnimi partnerji, so zapisali. Primorske novice poročajo o drami v Izoli, o ugrabitvi, ki se je zgodila prejšnji teden. Na koprski policijski upravi so jim včeraj potrdili, da so pred tednom… »

Šok na Obali: Ugrabili domačina, sledil je policijski lov

Necenzurirano 27.01.2023
V priporu je tuji državljan, še eden od domnevnih storilcev je na begu, žrtev pa naj bi bila doma v Izoli. To glede ugrabitve, ki se je prejšnji teden odvila na Obali, poročajo Primorske novice. Časniku so namreč na PU Koper včeraj potrdili, da so… »

Drama v Izoli: domnevni ugrabitelj v priporu

Primorske 27.01.2023
Na koprski policijski upravi so včeraj po našem poizvedovanju potrdili, da so pred tednom dni obravnavali kaznivo dejanje ugrabitve in izsiljevanja. Kot smo izvedeli, je od nedelje v koprskem priporu tuji državljan, ki naj bi živel v okolici Kopra. Po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem