Povezane novice

Jelar hvaležen za izkušnjo, Hrgoto pa je že malo zaskrbelo

RTV Slovenija 27.01.2023
Avstrijec Stefan Kraft je dobil kvalifikacije za sobotno tekmo v smučarskih poletih za svetovni pokal na Kulmu. Na tekmo se je uvrstilo vseh sedem Slovencev, najboljši med njimi je bil Žiga Jelar na petem mestu. Največ pozornosti je že v poskusni… »

Jelar poletel še dlje od rekorda Petra Prevca, na tekmo vsi Slovenci

Delo 27.01.2023
Na uvodno tekmovanje za svetovni pokal v smučarskih poletih v tej sezoni se je uvrstilo vseh sedem slovenskih smučarskih skakalcev. Oboleli avstrijski skakalni as Stefan Kraft je v svojo korist odločil kvalifikacije za uvodno tekmovanje za svetovni… »

Jelar najprej podrsal ob rekordu letalnice in bil nato najboljši Slovenec tudi v kvalifikacijah

SiolNET 27.01.2023
Za slovenskimi skakalci je uspešen dan na letalnici na Kulmu. Že pred kvalifikacijami je Žiga Jelar z ekstremno daljavo 247,5 metra poskrbel za navdušenje. Če ne bi z rokami podrsal po tleh, bi postavil rekord letalnice in prav tako osebni rekord… »

Izjemna forma orlov pred premiernimi poleti

Zurnal24 27.01.2023
Vseh sedem slovenskih smučarskih skakalcev se je uvrstilo na sobotno posamično tekmo za svetovni pokal na letalnici na Kulmu. Najboljši med Slovenci v kvalifikacijah je bil na petem mestu Žiga Jelar (195,7 točke), še trije pa so kvalifikacije… »

Slovenec eksplodiral: rekord letalnice na Kulmu!

Zurnal24 27.01.2023
Petkov trening je dvignil apetite v slovenski reprezentanci. V soboto bo na sporedu prva tekma v smučarskih poletih v letošnji sezoni. Avstrijski Kulm sicer ni tako velik, da bi padel svetovni rekord, a vseeno skakalce nese zelo daleč. Na petkovem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem